... všetko o BMW ...

Moderátor: jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Mimas
Autor témy
Auto: BMW 120d
Kraj: Prešovský

Výmena skla

Nedeľa, 1. Mája 2011, 19:12

Zdravím všetkých, chcem sa opýtať mal niekto z Vás menené predné sklo na jednotke? Mám na ňom šedý pás hore a dažďový senzor. Nejde mi o to koľko to stojí (riešil by som to cez havaríjnu poistku), ale či s tým nenastanú nejaké komplikácie, prípadne s kým máte dobré skúsenosti :-k . Dík

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Výmena skla

Piatok, 20. Mája 2011, 13:33

na 3er som menil, nebol problem, ries to zo zakonnej znameho, bude ta to stat akurat to co si das pridavne vecy (ja som nemal pas, dal som si a priplacal 14euro)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 6. Júla 2011, 20:27

no ja mam E46 a mam tiez dazdovy senzor informoval som sa na vymenu skla v jednom velmi slusnom servise (servis je na urovni). Totiz vraj moze byt problem ze pri vymene celneho skla ktore ma dazdovy senzor sa tento senzor neda znova pouzit (a novy nie je najlacnejsi).

Ak ti ide (aj) o ten dazdovy senzor - tak podla toho mojho servisu sa da bez problemov prehodit (ak ti teda ide o to).

Tak snad aj na 1er to bude podobne.

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Streda, 6. Júla 2011, 20:49

auto111 napísal:
no ja mam E46 a mam tiez dazdovy senzor informoval som sa na vymenu skla v jednom velmi slusnom servise (servis je na urovni). Totiz vraj moze byt problem ze pri vymene celneho skla ktore ma dazdovy senzor sa tento senzor neda znova pouzit (a novy nie je najlacnejsi).

Ak ti ide (aj) o ten dazdovy senzor - tak podla toho mojho servisu sa da bez problemov prehodit (ak ti teda ide o to).

Tak snad aj na 1er to bude podobne.

to je dobra volovina, kedze senzor je z 2 casti, opticka a elektricka cast... opticka cast je na novom okne od vyroby do ktorej sa zacvakne elektricka cast! cize je to bezproblemove! tak isto by som sa poimformoval ohladom toho sedeho pasu ci bude rovnaky... pripadne kolko by bol doplatok za klimakomfortne celne sklo

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní