... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
MattyX napísal:jestli to budeš dělat u šenkýře v brně tak to ti bude nastavovat jeden můj kamoš hehe![]()
je to potreba doladit aby to nějak fungovalo , kazdopadne metodou pokud omyl taky se doma neco nastavit ale vysledek bude stat za prda porad
kazdopadne to stoji docela silený peníze ty podvozky
![]()
mtechnik napísal:kw ma radu kw1,kw2 a kw3, potom je clubsport, street comfort a potom je rada competition 2 a 3 cestny.
Ak chces jazdit po ceste a sem tam aj po okruhu tak tie prve styri, ak len race tak rada competition.
Este tam je ta rada s hydraulickym zdvihanim ale to asi nie je nic pre nas.
Ale v tych vyssich radach bez nastavenia profikom to nema zmysel. Mne nastavovali podvozok u Senkyra a vzdy 1000% spokojnost, najprv vahy sa nastavia aby tlacily kolesa rovnako a potom ostatne parametre tlmicov. Je to len na tebe ze naco potrebujes auto, ja som zene do touringa 325i E46 kupil var1 lebo viem ze na okruh zena nepojde a do Kauflandu jej to stacia do mojho zas spekulujem nad upgrade z Competition 2 way na Competition 3 way.
kw1 namontujes, max nastavis vysku auta a jazdis , u v2 a v3 uz stelujes aj tlmic a to bez skusenosti je podla mna bez sance alebo to bude trvat straaaaasne dlho. Daj vediet ako si si vybral a ako to bolo s ECU.