To je normalny model s takym motorom.Prelomovy rok 99/2000 E36/E46.Stredna trieda.Aspon podla Wikipedie.Vyzera ako trojka,ale z trojky to ma mozno kolesa :-).To nema ani napravy,brzdy,proste nic ako orig.trojka.
On sa neulakomil na motor

.On to zachranil.V Londyne to vytiahol doslova hrobarovy z lopaty.Majitel to uz mal pripravene na odtah na vrakovisko.
Donedavna sa hral na majstra sveta,ake ma auto,ale uz tiez nadava.Stalo ho plno penazi a stale srot.Chcel ho predat uz par krat a stale nic.
Uz aj motor vymenil a stale problemy.Ale ako ho poznam,urcite kupil najlacnejsi zdeformovany srot z nejakej buracky.Tak to aj vyzera.Zvonku vybliskane,pod nim kde tu olej a kazdu chvilu problem s niecim.Vybral sa na Sk domov a este v Anglicku skapalo.Napriek tomu pokracoval,ani neviem co tam lepili narychlo na ceste.Cez Nemecko uz tlacil zas.
Ale mozno hlupak som ja a nie on,ked tomuto akosi nerozumiem.Mozno to berie ako sport,ako loteriu - to vzrusenie ci dojde niekam.
On potrebuje vylestit disky,folie,picovinky,ale aby dal dokopy motor......??? A mozno je to taky zvlastny druh humoru,neviem
On je ten frajer,co sa venuje autam od malicka,ja som len hlupak...Ale menil napr.sviecky a uz nemohol nastartovat.Volal kamarata s diagnostikou......Zle zapojil naspat kable.....Ale to uz na druhy den nie je pravda.....Ved on predsa VIE..
Aspon mam zabavu.Nech si ho len necha...