... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

bysto
Autor témy
Auto: e36 323i
Kraj: Bratislavský

Ako rozobrať stredný výduch kúrenia

Piatok, 31. Októbra 2014, 23:35

Takže čo sa stalo? Zjavne sa mi odpojilo (alebo odlomilo?) tiahlo z toho kolečka, ktoré je pod stredovým fukárom, ktorý určuje teplotu vzduchu, čo ide do ksichtu. Dá sa ten stredový fukár rozobrať? Ide to vytiahnúť ako napríklad BC? Či treba nejakú inú operáciu ( vybrať rádio a odspodu, alebo rozobrať celú palubovku) ?

Stretol sa s týmto niekto? Bude to len vyskočené, alebo sa tam zvykne niečo poničiť? Pozeral som všade možne, ale takýto problém s riešením som tu nenašiel.

Za všetky rady moc ďakujem

Užívateľov profilový obrázok
Grom
Auto: BMW E36 320Ci
Kraj: Trenčiansky

Re: Ako rozobrať stredný výduch kúrenia

Sobota, 1. Novembra 2014, 13:57

Ahoj.

Po vybratí rádia sa dostaneš k 2 skrutkám a fukár ako taký sa vytiahnúť dá, no viac ti neporadím keďže som to mal rozobraté dosť dávno..
Maťo

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Sobota, 1. Novembra 2014, 15:20

a ak das dole kryt co je pod volantom a nad pedalmi, tak potom uvidis druhy koniec toho lanka, mozno to mas vyskocene tam.

bysto
Autor témy
Auto: e36 323i

Sobota, 1. Novembra 2014, 21:56

Vyzera, ze to vypadlo, alebo sa zlomilo hore (pod vyduchom), lebo to cerveno-modré kolecko sa točí úplne volne a mimo stanovený rozsah - teda az tak, ze vidim tu "skrytú časť toho kolecka, ktorá je vyrezana. Chcel som to dnes rozobrat, ale zastavil som sa na rádiu, netuším ako ho vybrat :-D

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Pondelok, 3. Novembra 2014, 07:09

Jo. Vyskocilo ti to hore a mozno sa ti to aj zlomilo. Treba dat dole radio a pre lepsiu manipulaciu aj klimapanel. Ten vyvod drzi na 2 sroboch zospodu.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných