Caute chalani mám tento palubní pc čo je na obrázku mám takú otázočku ked si dám na páčke spotrebu tak neukazuje že kolko jedine čo ukáže je /l ale číslo vôbec čím to je ? a zase dojazd mi ukazuje iba po vypnuti a zapnutí motora vtedy sa to updatuje netreba tam nejak resetnút alebo môže byť kontakt zlý?
Ked ho odpojis od elektriky, tak sa resetne. Ak to mas dorabane, tak po stlaceni check sa ti rozsvieti vsetko a ak vsetko funguje, vsetky pixely, tak skontroluj kable. Ma to fungovat kedykolvek.
áno je to originál k m3... stlačil som ten check ako mi bolo písane a napísalo mi to že check controls okey a všetko funguje takže zrejme to je zle prekáblovane pozriem aj to :) nejaké návody ako to rozoberem ? aby som nič nepoškodil ?
odpojis kable a pozres ci su pozapajane.. alebo ci niesu prerusene a co sa tyka tychto info, tak tie su v bielom konektore.. v ciernom je check control
zameraj sa najme na bielo-cerveny (biely s cervenym pruzkom) kabel z bieleho konektoru - ten je na aktualnu spotrebu: