... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
eko.fresh napísal:birki nemas nejaku foto ?alebo mi to cvakni mobilom, ci ist dotoho alebo dopasovat vyfuk len do rozmerov co mam teraz
Majo320 napísal:teba vzdy ked stretnem :) tak si poviem tento chalan ma svoje bawo fakt rad.. :)ja som mam dvojliter a podarilo sa mi zohnat difuzor s otvorom na dve rury. Ja by som to na tvojom mieste nerezal lebo to nebude origo a neorigo veci moc pekne nevyzeraju
Majo320 napísal:Ok sa tesim. A kde mna vidavas?
Majo320 napísal:A ty tam chces nahodit vyfuk z M3?
eko.fresh napísal:Nie, rozmyslam nad A-M-A lebo zatial nic lepsie cca v tej cene som nenasiel. Velmi sa mi paci ale dvojita koncovka no obmedzujema difuzor... Neviem ci je najstastnejsie rezat origo... Prave preto chcem vidiet tu foto.
Asi mi neostane nic ine len si dat navrhnut jednorurku... Coz sa mi ale opticky moc nepaci.
Majo320 napísal:Odporucam ti AMU je to brutal ja mam od nich tiez vyfuk a som moc spokojny. Ale urcite by som isiel do dvojrury.
eko.fresh napísal:Videl som tvoj vyfuk v pribehoch, velmi pekna praca... V plane som mal uplnu kopiu tvojho... Nuz ale az ked zozeniem niekde difuzor pre dvojruru... Ak nie tak mi ostava jedine rezat alebo jedna