Seruste vyskytol sa mi problém s dotváraním okná na vodičovej strane. Keď mám okno úplne zatvorené a chcem otvoriť dvere tak má automaticky trochu podísť dole, to mi aj urobí ale to okno sa v podstate spustí už keď otvorím dvere. Keď dvere pridržím tak vlastne kľučku potiahnem až skoro na doraz a až vtedy mi zíde okno nižšie. Chystám sa rozobrať zámok a pozrieť ten mikrospínač tak by som rád vedel či už niekto to mal rozobraté a či sa to dá nejako nastaviť aby to zaberalo hneď ako potiahnem kľučku... Ďakujem za všetky nápady
Ružomberok - Sport E36 Coupé
___________________________________________________________ If you don't build it...Its not yours!
inak ten mikrospínač nieje v zámku - je z vnútornej strany na tej západke čo je na stĺpiku karosérie... ked ho prstom zatlačíš, uvidíš ho aj v akcii ako funguje ked je okno zatvorené...
tomu nerozumiem...musí tam byť...ved práve on dáva signál oknám aby sa posunuli kusok dole ked sa otvárajú... normalne na tej západke je ked tam pichnes dovnútra prst tak potlacís smerom ku kasni je taky malicky iba...