... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

patykonz
Autor témy
Auto: E36 325tds Touring
Kraj: Nitriansky

zapojenie centralu do na zke iV len napajanie treba please

Štvrtok, 23. Januára 2014, 10:05

:cry: cawte verim vam ze tretikrat riesim central na do a lezie vam to na nervy.ale poslednu radu poprosim a vytvorim komplet navod ako nato.
vsetko viem kde co napojit.pripajam fotku navodu na zapojenie.je tam minusove,plusove a plus. minus. ak dobre viem e36 ma plusove cize na fotke mam 6kablov ktore mam zapojit podla plusoveho.zamykanie,odomykanie mam.dalej tam je dvakrat + 12V ale pri jednom je aj znacka kostry (podlamna).tieto kable mam napijit volakde kde je staly prud? dalej potom mam 12v a kostru,smerovky sirenu ak mam to nie je na fotke.

tak teda na fotke su napajania podla plus minus.ja napajam plusove ale dvakrat tych 12v mam dat teda na staly prud?dakujem.ak sa mi to podari porobit napisem neaky navod lebo som nato nikde nenasiel komplet navod len na jednom fore nieco a na druhom zase nieco.

Velke dakujem vsetkym ktory mi pomozu v tejto nekonecnej montazi centralu na do :D
Prílohy
IMG_20140123_095435.jpg

patykonz
Autor témy

Re: zapojenie centralu do na zke iV len napajanie treba plea

Pondelok, 27. Januára 2014, 18:26

Nikto? :(

PetoK
Kraj: Žilinský

Pondelok, 27. Januára 2014, 18:41

Nemusis vymyslat davno vymyslene... :mrgreen:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... doublelock

patykonz
Autor témy

Pondelok, 27. Januára 2014, 19:51

vdaka tak to kladne napajanie musim podla ich navodu napajat na ten isty konektor a zvlast co je napajanie to davam inde.dakujem tu temu som nevidel pritom to hladam dennodenne :D LOCK alebo zmazat je to tu zbytocne nechavat

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných