... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
fafa111 napísal:Ja si myslim, ze hydrostel. Mozno ho staci len prebehnut a stichne.
SurrendeR napísal:
gomez89 napísal:Ide o to, ze raz to robi, raz nie, raz klepe viacej, raz menej...
fafa111 napísal:
Aj mne tak. Po dialnicnej jazde mam nejaky ten tyzden pokoj. Potom to zacne znovu. Kedy jak. Raz je to tichucky basovy zvuk, ako na tvojom videu, inokedy, akoby zelezo o zelezo. Potom zase nic....
Napriklad, ked prisla zima, nepocul som to. Celu zimu bol pokoj.
A klepe mi len jeden, asi na tretom valci. Ked vezmem rulku a prilozim tam, tak to pocujem jasnejsie.
Ten zvuk vanosu sa mi zda rapotavejsi.
SurrendeR napísal:pretesnit, ale mne sa zda ze to uz jararak robil na tej fialke..
fafa111 napísal:A aj u vanosu je to tak, ze raz klepe a inokedy nie?
BouBou napísal:a co tak ojnicne lozisko skusal si to ocuvat zospodu
matoE36 napísal:pozor pretesnit a opravit je 2 ... pretesnenie nepomoze ak je vanos KO ja som mal to iste na mojom sice na volnobeh to bolo ticho iba od dakych cca 2500 to hrkalo ale volnobeh bol ok nezda sa mi ze toto bude vanos ci ? ved ten pracuje na tlaku oleja a pri volnobehu by mal byt "vypnuty" ci ? to hrka jak naftak ... ak nebol opravovany vanos tak treba ist do bmw a kupit tie pritlacne taniere, nove stifty matice... sada by mala stat okolo 113€ ale urcite to pomoze a budes citit rozdiel ak je chyba tam ...
SurrendeR napísal:pretesnit, ale mne sa zda ze to uz jararak robil na tej fialke..
SurrendeR napísal:ak ma moja pamet a znalost neklame, tak vanos je prave na nizke RPM.. aby dohnalo krutiak od spodu. ak vanos nejde alebo hapruje, tak sa straca tah na spodnych/strednych otackach a zvysuje sa tam aj spotreba.
ak citi ze auto CITELNE!! lepsie taha nad 3500 resp 4000 tak to bude chcet spravit vanos..