Ahojte. Potrebujem poradit s nasledovnym problemom:
na mojej 316 Compact r.v. 97 je rucicka teplomera chlad. kvapaliny skoro stale niekde v stvrtine resp. beha si hore dole do polovice pola- termostat je zrejme stale otvoreny.
To by ma neprekvapovalo keby bol stary ale ja tam mam uz treti v priebehu pol roka a vsade mi len povedia ze ten povodny bol nekvalitny a treba novy. Podotykam ze su kupene orig. v BMW. Zatial vzdy slo auto s novym termostatom asi 500km v poho. (rucicka v polovici), potom sa to opet vrati ku stavu ako pisem na zaciatku.
Chlad. sustava je odvzdusnena v BMW mi menili aj odvzdusnovaciu plastovu skrutku.
Este jeden poznatok. Ked rucicku drzi tesne za modrym polom s autom staci vzdy na chvilu zastat vypnut motor a opat nastartovat a potom sa to umudri- rucicka vybehne do polky a uz sa tak trvale drzi.
Neviete niekto cim to moze byt?
Dik za kazdu radu
Tomas
bud je vadny snimac teploty chladici kapaliny, ktery muze byt na chladici z boku nebo mysim u hlavy, chtelo by to najit podle ETK nebo jsou vadne budiky, zkus test budiku, kdyz podrzis mazaci tlacitko kilometru na budiku a otocis klickem tak se to vytestuje
ex E36 318is coupe hellrot m44b19 -> e46 323ci titansilber m52b25tu