... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

bohusenko
Autor témy

e36 cabrio - zasekava sa strecha

Pondelok, 15. Júla 2013, 09:18

ahojte, kamaratka ma spominane auto a ma problem so strechou. Strecha ma tendenciu pohnut sa, ale zasekne sa a nejde dalej...presnejsie detaily zatial neviem, nemam moznost momentalne vidiet auto, len sa chcem spytat, ci viete poradit niekoho tu v BA a okoli, kto by sa na to vedel pozreit a poradit co stym...bola v dvoch servisoch a tam ju odpalkovali a do bavarie ist moc teda nechce (co sa ani nedivim pri tych ich cenach)...dakujem vopred za rady...

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Re: e36 cabrio - zasekava sa strecha

Pondelok, 15. Júla 2013, 09:20

to bude tazko takto. ale ja to vidim skor na mechanicky problem ako elektricky kedze strecha ma tendenciu ist dole.

bohusenko
Autor témy

Pondelok, 15. Júla 2013, 10:37

hej, vyzera to tak, ze to bude mechanicke. To plato co by sa malo nadvihnut, co sa do neho posklada strecha, nejak nespolupracuje a nedvihne sa...tym padom sa ani strecha nezasunie, hoci hybat sa chce...

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 15. Júla 2013, 10:42

a motorceky alebo hydraulika toho plata sa snazi alebo ani tuk. moze byt, ze je elektrika plata v prdeli a mechanizmus nezatvori strechu... cize skusit otvorit plato a ci sa strecha zasunie

bohusenko
Autor témy

Pondelok, 15. Júla 2013, 12:22

tak som to prave videl...problem so strechou je v tej finalnej faze, ked sa upina na konstrukciu pri okne....dole ako je plato vyzera byt vsetko v pohode. Otvori sa, strecha sa vysunie, natiahne dopredu, zaklopi sa dole ta zadna cast s "oknom" ale potom by sa mala este natiahnut trochu strecha (a to uz sa nestane) a na zaver uz len rukou dotiahnut a tym madlom zatvorit....len zostane to visiet este nejakych 10-15 cm od zamku... a naspat to iste....odomknem, ale musim ho potlacit tych prvych par cm az sa dostane do tej polohy a potom pekne pokracuje a zbali sa...vobec netreba vyvijat nejaku silu na to, len slabucko som mu v tom ohybe pridvihol a potlacil...ale fakt jemne a uz to potom slo...co tam moze byt za problem? Pripadne, vedel by sa niekto tomu povenovat?

bohusenko
Autor témy

Štvrtok, 18. Júla 2013, 07:48

neni nikto, kto by sa mohol na to kuknut?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných