... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Špekulant napísal:každý ti napíše že tlmiče nemajú z výškou auta nič spoločné, nato sú pružiny.
a ty ich máš možno zlomené preto je zadok nišie ako predok
Špekulant napísal:daj dole kolesa a čekni tie pružiny
tlmičmi to nieje
Mi_t_is napísal:tie gumy nerieš.. bud rád s tým čo máš a ked máš rovnaké gumy vpredu aj vzadu je to okay. Ale do zadu sa davaju vačšinou širšie..
Tlmiče máš zlé ak su makké, skús popružiť rukou.
Ak su tlmiče zlé tak sa ti opotrebovaju nadmerne pneumatiky a to rôzne plochy na pneumatike.
Tlmič je vytečený.
Je makký - skús rukou zahúpať auto.. ked budeš mať auto stlačené k zemi, pusť ho, auto by sa malo vrátiť do hornej polohy a potom do stredu a tam ostať.. ak sa bude húpať aj nadalej tak sú už opotrebované.. Ešte raz teda vysvetlím troška inak - auto rozhupem a ked bude auto v najnižšom bode, pustím ho, vyletí hore a vráti sa do strednej polohy a tam ostane a už sa nehúpe.
Podľa mna to môže byť normálne, kedže na seriovych pružinách je na bmw vpredu nad kolesom dosť diera, čiže mi to nepripadá moc čudné. Aj ja som ju tam mal na E34 a tlmiče boli vymenené.
matto_svk88 napísal:praveze nemam rovnakegumy zo zadu sme prehodili dopredu a ma taha doprava a potom nieco dolava a zas doprava, ale objednal som si vsetky styri nove vredesteiny 225ky, tak by sa tym mal moj problem vyriesit, lebo udajne tu pneu napravo mam dost krivu, ze dost odskakovala na vyvyzovacke a aj dost plieskov na koleso islo. Idem to pozret s tym zadkom, co to robi
SurrendeR napísal:vyzera to ze tam nemas motor