Streda, 12. Decembra 2012, 23:56
tychto tem je tu uz po kkt...
ja to poviem takto, ja som mal 1.8is, a po case sa mi to zacalo malit, a chcel som tam nieco silnejsie, tiez ze bud 2.5 alebo 2.8.. vsade som sa docital, ako kazdy kazdemu radi jedno, predaj a kup sinejsiie.. no proste to som nechcel brat do uvahy ani kus, len zial je to pravda.. prestava by bola nakladna si myslim, nikdy nevies, ci ti nejaka mala blbost vsetko neposerie, tak ci tak ptorebujes druhe auto(ideal komplet), z ktoreho prehodis potrebne veci, ale vzhladom na to, ze chces z r4 do r6, tak komplet kablovacka, a neni to v podstate ziaden plug n play s motorom, ako pri prrehodeni niektorych pribuznych druhov motorov r4 z r4 alebo r6 za r6..
nehovoriac o tom, ze do premavky je to velmi nebezpecna vec(nie ze by si ty bol nebezpecny sofer), pretoze sa moze obratit proti tebe, napr. hoc aj ked len niekto do teba nabura, tak vsetku vinu nesiel ty, aj ked si nebol na vine, no zial nemas veci tak jak maju byt, plus asi budes mat papiere z 1.6, cize poistny podvod, STK a EK mozes zabudnut atd..
ak by si uz isiel do prestavby, ze by si si to dal ako hobby auto, tak V8 jednoznacne :) ked uz, tak poriadne.. resp. ak sa ti mali vykon, tak nejaky kompresor ti moze dost pomoct, a budes aj legalny..
ale ako som uz pisal, najlahsie, najlanejsie riesenie je predat, a kupit nieco, co je silne uz od serie.. zle sa to cita/pocuva, ale je to zial tak..

e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is