Pondelok, 19. Novembra 2012, 12:42
Ahojte.Mam taku otazku,ked nastartujem motor trosicku klepe nieje to nic strasne,ale viac menej z preventivy, chcel by som pridat neake aditivum.Minule som videl aditivum na precistenie hydrostelov od liqui moli za neakych 10eur.Mam 350 000km lejem tam 10W-40 olej jazdym prevazne do prace a naspat to je 7km a 7km naspat .Dlhsia cesta ma caka na Vianoce 1600km na Slovensko.Chcem sa vas vseobecne opytat, co by bolo dobre s prevencie spravit ake aditiva do coho, kedy ich pridat co potom robit a pod.Plus som nasiel este taku vec, co obnovuje gumove tesnenia.A to uz vôbec neviem.Napadlo ma to preto, ze dnes som musel ist dat vymenit tesnenie na hadiciach,ktore idu do olejoveho chladica,A olej mi tadial tiekol dost,teraz je pokoj, ale ako som pozeral na auto z hora,Na olejovej vani to tiez troska slzi a na hadici od turba tiez.Preto sa pytam,a hladam rozumnu lacnu alternativu, kedze tu je servis mrtne drahy(za vymenu tych dvoch malickych tesneni bez tesnenia vzali za 20 min roboty 40 eur...) Tak prosim ma tu nezasipte neagativnymi komentarmi,pytam sa lebo neviem,pytam sa skusenejsich :)