cavte myslel som si ze mam zle loziska na zadných kolesach...ale po obhliadke som zistil ze mam len roztrapkane lanko, cize mi hucali brzdy... tak som sa rozhodol setko precistit a vymenit co je zle.. chcem vas poprosit napisat mi co odporucate vymenit (aby ma to neprekvapilo) diky za rady :)
Ak spravne chapem otazke tak sa pytas koli tomu ze ti tam nieco sucha v bubne.kazdopadne by som to menil cele samozrejme bez bubnu t.j. pakne,pruzinky a ked mas rozstrapkane lanko tak aj to treba natiahnut nove...
nove by mali mat 12mm a minimalna hrubka by mala byt 10,4mm.. ak budes chciet kotuce tak budem predavat hadam do mesiaca nemaju nabehane ani 1000km nie su krive ani nic nepiska, normalne mi budu chybat
ja som ich kupoval preto lebo som si dal opieskovat moje vetrane brzdy a teraz ich natieram...a potom ich nahodim spat povodne som chcel prejst naspat z vetranych na plne ale chalani ma ukecali tak preto predavam...znacka je FERODO...myslel som ze nebudu nic moc ale nic nepiska narozdiel od ATE ktore mam vetrane,..s tymi som piskal ako vlak