... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
ja mam taky problem ze mne to nastartuje a zdochne
na 105kw si myslim ze ide dost o nicom...
luky2208 napísal:Diagnostika nesluži len nato aby sa vyčítala pameť zavad ale nato aby sa snou skontrolovali hodnoty čidiel. To že motor občas naskočí a občas nie môže byť bud dodavkou paliva (podavacie čerpadlo v nadrži alebo žhavenie-za studena alebo imobilizer). To že motor nemá tah je na 99% v nastavení a 1% môže byť upchatý výfuk alebo filtre alebo zle turbo. To že bolo auto viac krat nastavované nemusí vždy znamenať že je nastavené spravne![]()
PS: už som počul X-krat ked prišiel zakazník a povedal "už mi to nastavovali 4x takže to je isto dobre" a samozrejme že to bolo uplne mimo. Alebo dalšia zaujimava veta z ust zakaznikou "tak toto je už posledná možnosť a ked mi nepomôžeš tak to dam do šrotu" vidí sa mi že len dvom ludom som nedokazal pomôcť a to len preto že obaja mali vadnu elektronickú hlavu alebo bolo čerpadlo už tak rozvrtané že už trebalo len druhé.Ak netečie a nekolišu otačky ako na kolotoči tak by nemal byť zo zachranou problém
janka2407 napísal:Uz som taky kupila, myslela som ze to bude cerpadlo, ale nebolo to toto... Mala som ho napojeny na jednej diagnostike a tam ukazalo ze 0 chyb a zase druha ukazala snimac vackoveho hriadela... ten sa vymenil a robi to stale.. Auto sa sprava aj tak ako keby bolo v nudzovom rezime... na 105kw si myslim ze ide dost o nicom... Ja uz neviem mozno to bude imobilizer... ale myslim ze ten by ani nepretocil so starterom... Tie snímače mi tam nedajú pokoj...