Nazdar,potreboval by som vymenit na svojej E36 ke podbehy,pretoze su uz mierne skorodovane..ma s tym niekto nejake skusenost?a este by som potreboval zistit kde by som mohol zohnat nove (www. stranku nejaku ...)
ja som podbeh vyvaral... vyrezal som hrdzu a navaril novy kus plechu, vytvaroval, nastriekal a som vysmiaty.. ale je stym roboty jak svina... robili sme to 3ja 2 dni, polku jednej strany... viac nastastie nebolo treba, mam to aj v pribehu str. 41 a 42 pribehy-nasich-aut/i-love-my-e36-obc-done-letne-kola-done-t38307-600.html
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"
nechávál jsem to dělat u karosaře, komplet nové prahy aji lemy, foto najdeš na http://icecold.rajce.idnes.cz/BMW_320i_moje/ P.S. z kelly plechařinu nekupuj, je jak papírová a navíc tam nepasuje, nejlepší by bylo vyříznout někde original, nebo já jsem sehnal plechačinu VAN Wezel, a padla tam pěkně...
Prosim Vas vie niekto poradit odkial kupit tu plecharinu E36 -podbehy ? prip. blatniky ? Lepsi pomer cena/vykon , pocul som teda, ze autokelly nic moc,. Diky
napr. automedik.cz, objednával som už u nich a dobierka na slovensko do 8€ za 2dni to bolo doma predávajú to isté čo v autokelly, ale napr. prah na e36ku stojí 1000kč (to isté v autokelly 70€ ) a predné blatníky, zadné lemy do 600kč/kus (v autokelly to isté 40-60€)
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Prosim Vas vie niekto poradit odkial kupit tu plecharinu E36 -podbehy ? prip. blatniky ? Lepsi pomer cena/vykon , pocul som teda, ze autokelly nic moc,. Diky
Napíš Jarovi do DS auto, je tu v obchodnej sekcii.
BMW je synonymem pro autentický, do budoucnosti hledící automobilový design. Autentický v tom, že design poukazuje na zážitek, který vás čeká. Dodrží slib, který se naplní ve chvíli, kdy spatříte auto.