... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
2bad
Autor témy
Auto: BMW 530d e39
Kraj: Nitriansky

vodicove okno 320i E36 coupe

Piatok, 4. Apríla 2008, 00:41

mam problem s oknom... ked nabehnem na hrblo, alebo jamu, tak mi zacne okno skakat ako sialene (ako keby otvaram a zatvaram dvere) ale dvere su zavrete dobre :-/ neviem co by to mohlo byt nemali ste s tym skusenosti? alebo nevie mi niekto poradit ako na to?

castro

Re: vodicove okno 320i E36 coupe

Piatok, 4. Apríla 2008, 08:53

2bad napísal:
mam problem s oknom... ked nabehnem na hrblo, alebo jamu, tak mi zacne okno skakat ako sialene (ako keby otvaram a zatvaram dvere) ale dvere su zavrete dobre :-/ neviem co by to mohlo byt nemali ste s tym skusenosti? alebo nevie mi niekto poradit ako na to?

dělá to vyčvachtaný "čudlík" který je v zámku dveří který se stará o dojezd okna.
Už je asi vyběhaný nebo se třeba odštíp, já to řešil šetrným nalepením malého plíšku na ten čudlík. ( lepil jsem to vteřinovým lepidlem )
328i coupe

castro

Piatok, 4. Apríla 2008, 09:41

jo a doporučuju to opravit co nejdrive, nebo se ti muze pri zvysene zatezi toho motorku ( v pripade neustaleho poskakovani sem a tam v kuse ) přepálit drátek v tom motorčeku a to pak je lahůdka opravovat, resp, hledat...
328i coupe

2bad
Autor témy

Piatok, 4. Apríla 2008, 14:34

okej diky ten cudlik viem kde je... ja som mal v plane to lepit priamo na zamok ale teraz ma napadlo ze to bola riadna sprostost! a idem to spravit teraz hned ;) sekundak mam velmi dobry, takze nebude problem... ;)
okej ja padam do dielne :-D (na zahradu teda) :-D

Diablo

Re: vodicove okno 320i E36 coupe

Piatok, 4. Apríla 2008, 22:15

castro napísal:
dělá to vyčvachtaný "čudlík" který je v zámku dveří který se stará o dojezd okna.
Už je asi vyběhaný nebo se třeba odštíp, já to řešil šetrným nalepením malého plíšku na ten čudlík. ( lepil jsem to vteřinovým lepidlem )

tak ako Castro píše, aj ja som mal tento problém :wink:
ola ola emtroáááá

2bad
Autor témy

Nedeľa, 6. Apríla 2008, 22:44

no takze problem vyrieseny pliesok som tam nemohol dostat, lebo fukalo ako krava a mal som uz z toho nervy :-( ale vyriesil som to tak, ze som na ten cudlik frkol troska lepidla a posypal som ho plnicom, ktory zreaguje s lepidlom a spravi sa z neho nieco podobne ako umela hmota a to uz drzi na vsetkom :) tak som to urobil takto a uz vsetko funguje... a ten cudlik bol trocha ohlodany do dveri ;)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 3 neregistrovaní