... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
real napísal:zacala mi obcas svietit kontrolka brzd vacsinou na zatackach a tak myslim ze budu opotrebovane brzdy no len nevem ci to predne abo zadne a pozerat aj aj nemam velmi casutak ako to je? a po vymene to svetielko zhasne?
real napísal:zacala mi obcas svietit kontrolka brzd vacsinou na zatackach a tak myslim ze budu opotrebovane brzdy no len nevem ci to predne abo zadne a pozerat aj aj nemam velmi casutak ako to je? a po vymene to svetielko zhasne?
Kallon napísal:ked mas zodraty snimac na brzde tak ti to svieti stale, a nie len v zakrutach![]()
eko.fresh napísal:
No mne zacal najprv preblikavat v zakrutach na e36 a po case ostal svietit stale.
Skor by si mohol objasnit co ma break wear sensor spolocne s hladinou brdzovnej kvapaliny...
Kallon napísal:
akurat to ze maju zdruzeny indikator na pristrojovej doske. samozrejme, ze ked odchadza snimac tak zacne preblikovat, ale po 2 zabrzdeniach sa ti zoderie tak ze uz svieti natrvalo. nemoze ti ten snimac preblikovat desiatky kilometrov, iba ak by si nebrzdil.
preco by to malo preblikavat len v zakrutach? ved snima kontakt
real napísal:tak v predu mam kotuce a vzadu bubny :) takze to budu predne potom predpokladam :) a neblika to len v zakrutach ale aj tak pocas jazdy blikne a stale viac mam pocit a momentalne mam plechace lebo uz mam zimne tak sa na to mrknem no :)
real napísal:mam prehodeny motora je to ta kontrolka (!) s vykricnikom taze to neni opotrebenie brzd? co je to potom?
real napísal:tak v predu mam kotuce a vzadu bubny :) takze to budu predne potom predpokladam :) a neblika to len v zakrutach ale aj tak pocas jazdy blikne a stale viac mam pocit a momentalne mam plechace lebo uz mam zimne tak sa na to mrknem no :)