... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Mewerick21
Autor témy
Auto: BMW 318tds
Kraj: Bratislavský

E36 325i Lambda sonda

Streda, 24. Augusta 2011, 19:40

Zdravím mam taký problem kupil som 325i rok 95 a auto malo hroznu spotrebu 25 litrov vsade som citil vyfukové plyny, vymenil som lambda sondu co mi pozical znamy bola to niaka od WV a AUDI spotreba klesla rapidne dole auto uz nesmrdelo spalinami ale kedze to nebola origos tak som zohnal lambda sondu Bosh univerzalnu (povedane ze vhodna pre BMW) a dnes som to zapojil spotreba este lepsia isle este dole ale auto si myslim stratilo silu ma s tým niekto skusenosti lebo kupil som to auto hlavne koli výkonu a myslim ze ho dost stratilo a nemyslim si ze lambda to az tak dokaze zabrzdit tak sa pýtam ci mi niekto nevie poradit kam dalej chcem ju odpojit nech auto ide na save mod a uvidim ci sa to zlepsi

Vopred dakujem :?

Mewerick21
Autor témy

Re: E36 325i Lambda sonda

Streda, 24. Augusta 2011, 22:26

Este ma napadlo ze volnobezné otačky mam nad 1000 ked som mal tu velku spotrebu kolisali mi aj otačky po vymene kolisanie skoro prestali +- par otačok je to počut ale nie vidiet len som myslel ze po vymene klesnu a stale sa drzia okolo 1000 vopred este raz dakujem za pomoc

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Štvrtok, 25. Augusta 2011, 05:50

stale je to zle... urcite este nemas taku spotrebu aku by si mal mat.
prekontroluj sanie, pozri vahu ci nieje zla, moze byt upchaty kat, cidla na motore (vackove, klukove,)
hod to na diag a uvidis.. takisto sviecky, kompresiu pozret

Mewerick21
Autor témy

Štvrtok, 25. Augusta 2011, 06:47

SurrendeR napísal:
stale je to zle... urcite este nemas taku spotrebu aku by si mal mat.
prekontroluj sanie, pozri vahu ci nieje zla, moze byt upchaty kat, cidla na motore (vackove, klukove,)
hod to na diag a uvidis.. takisto sviecky, kompresiu pozret

No musim to na na nu hodit bez nej sa asi dalej nepohnem dakujem

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných