... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
camai
Autor témy
Auto: BMW E36 328i, 325TDS
Kraj: Košický

škrtiaca klapka

Piatok, 29. Júla 2011, 23:28

Chcem sa opytat ci treba skrtiacku klapku po demontazi a opetovnej montazi nastavovat? Lebo som mal auto v servise kde mi rozobrali cele sanie poskladali mi to ale odvtedy sa mi zda ze mi to nejako viac zerie. Predtym som robil mesto na 10-12l a teraz mi to zerie 14l.. ](*,) Na vykone som nezbadal ziadnu zmenu. Mam E36 328i r.v1995 alebo to moze byt niecim inym? ](*,)

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: škrtiaca klapka

Sobota, 30. Júla 2011, 12:39

mozno to zle poskladali alebo ti tam nechtiac spravili nejaku dieru do sania kde to pri vecsom podtlaku taha falosny vzduch..

camai
Autor témy

Sobota, 30. Júla 2011, 13:22

SurrendeR napísal:
mozno to zle poskladali alebo ti tam nechtiac spravili nejaku dieru do sania kde to pri vecsom podtlaku taha falosny vzduch..

Ale to by som citil aj na vykone nie? a tocim ho ako uhlaka do 2500ot. takze ani podtlak nejaky velky tam nebude myslim. Nemoze to mat aj nieco spolocne s tym ze aj ked auto nejazdi cez zimu tak ho najmenej raz za tyzden prestartujem ale v servise bolo 2 mesiace a len stalo nemohlo nieco sadnut alebo odist? moc tomu nerozumiem a neviem kde hladat chybu... :?

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Sobota, 30. Júla 2011, 15:05

sadni, natoc, zohrej po zhoriati ho este zohrej.. , a uzi si spotrovu jazdu, tocaky takmer do obmedzovaca.. a potom skus merat znovu ;)
mne tymto na 320i klesla spotreba o cca 1l potom - no toto je len take .. skusanie..
a este.. benzin casom starne.. ak tam mas ten isty, tak ho min a natankuj novy..

camai
Autor témy

Sobota, 30. Júla 2011, 16:29

SurrendeR napísal:
sadni, natoc, zohrej po zhoriati ho este zohrej.. , a uzi si spotrovu jazdu, tocaky takmer do obmedzovaca.. a potom skus merat znovu ;)
mne tymto na 320i klesla spotreba o cca 1l potom - no toto je len take .. skusanie..
a este.. benzin casom starne.. ak tam mas ten isty, tak ho min a natankuj novy..

To uz sa odvtedy stalo na zraze :D a benzin tam je uz davno iny. Vraj mam skusit vymenit sviecky mi povedal kamos. Ale moze sa nieco stat svieckam ked stoji auto? Mne sa to nezda ale skusim to asi.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných