... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

matoza
Autor témy
Auto: Compact 318TDS
Kraj: Žilinský

E 36 / 318TDS elektronika v kluci - TO NIK NEPOMOZE ?????

Nedeľa, 24. Júla 2011, 09:16

caute, chcel by som Vas poprosit o radu..., vymenil som spinaciu skrinku z jazdeneho auta , v kluci som vymenil cip imobilizera, ale RJ som nemenil - podotykam auto v pohode startuje a chcel by som nacitat dialkove v kluci - navod som tu nasiel, ale bojim sa toho ze nakolko je kluc - elektronika dialkoveho z ineho auta aby kluc nezablokovalo ..., ze vraj sa to stalo, netreba to robit cez pocitac, alebo najprv resetovat povodne nacitanie ? nevedel mi poradit ani v klucovej sluzbe !!!??? velmi Vam dakujem vopred - aby som niekde nezostal vysiet...

Užívateľov profilový obrázok
luky2208
Kraj: Prešovský

Re: E 36 / 318TDS elektronika v kluci - TO NIK NEPOMOZE ???

Pondelok, 1. Augusta 2011, 21:19

matoza napísal:
caute, chcel by som Vas poprosit o radu..., vymenil som spinaciu skrinku z jazdeneho auta , v kluci som vymenil cip imobilizera, ale RJ som nemenil - podotykam auto v pohode startuje a chcel by som nacitat dialkove v kluci - navod som tu nasiel, ale bojim sa toho ze nakolko je kluc - elektronika dialkoveho z ineho auta aby kluc nezablokovalo ..., ze vraj sa to stalo, netreba to robit cez pocitac, alebo najprv resetovat povodne nacitanie ? nevedel mi poradit ani v klucovej sluzbe !!!??? velmi Vam dakujem vopred - aby som niekde nezostal vysiet...

Podla mna sa nič nezablokuje . Budeš to programovať podla navodu presne ako sa má a modul centralu si môže tak akurat myslieť že to je kluč č.2 :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných