... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
BoriPP napísal:Zdravím Vás,
mám pár otázok ohľadom LPG do 318i 85kW.
1. Keď si to dám namontovať, tak mi tam dajú sekvenčné vstrekovanie? Pretože niekde som čítal, že sa plyn vháňa pred škrtiacu klapku a tam je predsa iba jedna dutina.. Až za ňou sa to rozdeľuje na 4, pre každý valec zvlášť.
2. Aký máte názor na to, že si to nedám zapísať do TP. Predsa je to 500€ navyše, čo je dosť.. A hlavne si to chcem dať robiť v Poľsku, takže v SR by mi to aj tak neprihlásili. Dajú mi nádrž namiesto rezervy. Veľa známych majú takto LPG a nemajú ho zapísaný v TP a nikto zatiaľ nehuboval. V Poľsku ma to vyjde necelých 600€ a návratnosť mám nejakých 7 mesiacov pri kilometroch, ktoré mesačne robím.. Tak by sa mi návratnosť zdvojnásobila a za takú dobu už plánujem iné auto.
Ďakujem za názory.
BoriPP napísal:Vyčítal som to na internete, ale nebudem sa hádať, že koľko naozaj stojí to prihlásenie. Samozrejme ak mi v PL namontujú zariadenie, ktoré bude možné zapísať do papierov, tak si to zapíšem, no ak nie, tak to asi nebudem riešiť.
A to, že by som pri predaji zvýšil reálnu cenu auta o cenu splynovača, nezvažujem, nakoľko návratnosť mám nejakých 6-7 mesiacov, takže mi to už potom bude jedno