Zdravým...Potrebujem pomoc ! Kúpil som bmw 325i e36 5dv 1992 a niekdo vyváral pod spolujazdcom v predu podlahu a ohorelo mu to trošku z vnútra..Odstrojil som kastlík,palubovku a hned pod kastlíkom je riadiaca jednotka-tá naštasie neni ohoretá, ale hned vedla nej bola prišrobovaná taká čierna krabica cca 15cmX10cm s dvoma paticamy..Prečital som s nej jedine že tam je napísané SIEMENS..neviete mi poradit čo to je ??..Poprípade zašlem fotto..Diky moc
hod sem foto, ale to by mohla byt riadiaca jednotka imobilizeru (aj ked zase ta nie je az tak pri kraji, alebo centralu/ alarmu (???) ale to som neni isty, lebo ta neviem ako vyzera...
ZKV modul na okna a central? U tohoto roku by tam mel byt prave ten modul a ma dva vetsi konektory. Ridici jednotku si pod kastlikem najit nemohl. To je jednotka ABS. RJ motoru je v motorovym prostoru nad timto kastlikem, od interieru oddelena plechem
Low E36 323i Coupe, 9/1994, Individual, Dakar Gelb - in reconstruction Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic Ruzne dily na E36 zde Nabizim bezny servis na starsi BMW ale i jine znacky. Zastavby a upravy prevazne E36 a E30 :)
ews (imobilizer) sa davala az od 94-5 takze ta to nebude ale mohol by to byt checkkontrol, nemas velky palubak, popripade velky display na malom palubaku?
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
ews (imobilizer) sa davala az od 94-5 takze ta to nebude ale mohol by to byt checkkontrol, nemas velky palubak, popripade velky display na malom palubaku?
check ma jednotku skovanou vlevo u sofera. Nebo aspon jsem ji zatim videl jenom tam
Low E36 323i Coupe, 9/1994, Individual, Dakar Gelb - in reconstruction Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic Ruzne dily na E36 zde Nabizim bezny servis na starsi BMW ale i jine znacky. Zastavby a upravy prevazne E36 a E30 :)