... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
djlaco napísal:musis vymenit je to choroba tds vymeniš a maš pokoj cca 130€. Ja som to mal to iste vymenil som a je to bez problemov
superlight napísal:ak mas nato nastroje tak si to spravis aj sam... odpojis zeleznu trubku... co ide do vstrekovaca povolis ju aj na pumpe, ale na trisku potrebujes taky velky orech... upraveny tak aby si neodlomil s orechom prepady... takze predpokladam ze taky nastroj asi nemas...
Ak by si to potreboval spravit, tak mi napis dam ti kontakt na jedneho mechanika v petrzalke on nato ma nastroje.. :)
scarfacesk napísal:zdravim. zatial som nekupil no mam moznost kupit tds ko 18 ku 90hp. mam to rozobrane pod barakom nechcelo to startovat lebo chlapec co to mal tak uplny anti talent na auta este ani doliat vodu do ostrekovacov neni jeho. ja som dnes po dlhej dobe 6h vybral starter uplne udrete miesto potom som mal nervi zacal som snim vaklat a padol sam boze patent jak fras. no a jak sme ho roztiahli tak pozerame ze daka ciara za autom a najprv ci olej to nebol potom servo brzdovka a na konec to bola nafta. zatial sme dosli na to ze to boli prepady takze hadicky su nove nakupene a zajtra ide spet opraveny starter stacilo ocistit kontakty precistit vnutry namazat a ide jak novucky. no ale co sa tika k veci k tejto teme takze zatial som zistil ze su to prepady uplne bol na prvom valci jak prekusany sme na to s kamosom kukali jak paka2m hadicky vysli cca 4e takze pohodicka nic hrozne kupil som este 3x odmasnovac na brzdy pekne to vycistim a uvidim ake to bude
ViktorDDD napísal:problém tých vstrekov je ten že nafta kvapká, resp. tečie okolo toho káblika a nedá sa s tým nič spraviť, len vymeniť
ale mal by som aj ja jednu otázku, kde sa dá ten riadiaci vstrek zohnať za 130€? mňa to tiež čaká v budúcnosti na e34 525TDs, lebo trochu mi slzí ten riadiaci vstrek, ale nikde neviem ten vstrekovač zohnať za menej ako 200€
djlaco napísal:ja som ten vstrek kupil novy za 130€ aj s dokladom bolo to pred rokom.