... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
gomez89 napísal:Neviem to presne opisat co to je za zvuk,ale robi to len vtedy,ked sa volant natoci uplne az na doraz,je jedno ci na pravu,alebo lavu stranu,a pri pomalom pustani spojky,pri rozbienani pocut taky tykaci zvuk,nieco take,akokeby sa tam nieco na prednej naprave trelo o nieco,akokeby sa zasekaval nejaky plast a sucha o koleso..nemoze to byt servo cerpadlo???dakujem za akekolvek rady.
johnyfly1 napísal:vyskusaj si kolko otaciek mas do prava a kolko do lava![]()
inac mne tiez sem tam cosi pisklo ked som tocil ale to bol remen ale uz je dobre![]()
http://www.bmwklub.sk/bmw3/e36-316i-compact-doraz-volantu-t17771.html
aj po geometrii mi to robilo, skus kuknut ci nemas osuchane podblatniky zboku zvnutra... je to taky neprinemny zvuk a dost to zbrzdi
johnyfly1 napísal:no staci ked to budes pocut tymne robilo ked som vytocil plny do prava tak normalne to koleso skoro az zablokovalo a ked som sa pohol dopredu tak mi az predok nadvihlo
a na podblatnikoch by si to videl poriadne vysuchane
gomez89 napísal:len ked sa pohynam to robi.predstav si aky zvuk ma samopalnieco podobne,len tichsi tykaci zvuk,ale zato dost to pocut.ee,volant nedavam na plno,ale su situacie,ked jednoducho musi ist plny
servoolej neviem sice kedy bol meneny,no myslis,ze je chyba prave tam?