... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Necrocyklo
Autor témy

Velmi divne zvuky zo zadnej napravy E36

Utorok, 18. Decembra 2007, 15:44

Su konkretne 3:
1: pocas prejazdu nerovnostou mi hrka nieco v oblasti praveho kolesa (ak by som nemal platenu strechu,tak to ani nezaregistrujem)
2: z toho isteho miesta pri jemnom zatoceni volantom sa ozve kratucky zvuk,pripominajuci brusenie kovu bruskou (opat vdaka vysokej zvukovej pripesnosti strechy)
3: z lavej strany sa pri rozbehu ozyva velmi slabucke,tlmene vrzganie a ked stlacim spojku,tak sa to ozve znova,pri pusteni spojky do zaberu sa to ozve zas.

Nie som z toho velmi nestastny,ale nemam cas ist ani za kamosom do garaze,aby sme to zdvihli a poobzerali,tak sa pytam,ze ci to nahodou niekto nezazil.Ak sa k tomu raz dostanem,tak aj napisem,v com to bolo.

Olda H
Auto: BMW E46 325i
Kraj: Zahraničie

Re: Velmi divne zvuky zo zadnej napravy E36

Utorok, 18. Decembra 2007, 18:31

Necrocyklo napísal:
Su konkretne 3:
1: pocas prejazdu nerovnostou mi hrka nieco v oblasti praveho kolesa (ak by som nemal platenu strechu,tak to ani nezaregistrujem)
2: z toho isteho miesta pri jemnom zatoceni volantom sa ozve kratucky zvuk,pripominajuci brusenie kovu bruskou (opat vdaka vysokej zvukovej pripesnosti strechy)
3: z lavej strany sa pri rozbehu ozyva velmi slabucke,tlmene vrzganie a ked stlacim spojku,tak sa to ozve znova,pri pusteni spojky do zaberu sa to ozve zas.

Nie som z toho velmi nestastny,ale nemam cas ist ani za kamosom do garaze,aby sme to zdvihli a poobzerali,tak sa pytam,ze ci to nahodou niekto nezazil.Ak sa k tomu raz dostanem,tak aj napisem,v com to bolo.

tak to hrkani je vetsinou zpusobene destickou. ma totiz na sobe "korunku" kterou zasouvas do pistku brzdice. Pokud se urve potom desticka v brzdici chrasti a to muze zpusobovat i ty kovove zvuky pri zataceni. Vrzani muze byt i od zlomene pruziny.

Nitro
Auto: e91, 320D
Kraj: Žilinský

Utorok, 18. Decembra 2007, 21:01

ja typujem tlmic pruzenia.....na 90%
Obrázok

k_michal
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 22. Decembra 2007, 16:32

ak to ma viac km, tak to moze byt aj silentblok ramena uchyteneho na kasnu. uz sa mi to stalo buchalo to jak svina.
Obrázok
E36-328i coupe-ex

tomasmad

Sobota, 22. Decembra 2007, 19:05

to je toho tolko ze to moze byt hocico....
minimalne zdvihak a kontrola....
BMW 318iS coupe e36 fialova metlicka EX
Gilera FX125 Runner
Obrázok
Obrázok

paul
Auto: E36 E46 E90 E60
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 27. Decembra 2007, 14:50

Kontola silentblokov v zadnych ramenach... :!:
Kontrola brzd... :!:
Kontrola dorazov tlmicov... :!:
BMW je BMW !!!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných