... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

dodiki
Autor témy
Auto: E39 540iA M-packet
Kraj: Prešovský

e36 320i coupe-certifikat podvozku

Piatok, 21. Mája 2010, 17:04

zdravim nemate niekto certifikat znizeneho podvozku, lebo ja mam znizeny podvozok gt cupline a nemam certifikat lebo mi ho predchadzajuci majitel nedal a treba mi ho, lebo som bol dnes na stk a kvoli tomu som nepresiel.
velmi by mi pomohol je jedno akej znacky (aby bol na bmw) len aby som im mohol ukazat nejaky papier. dakujem

Užívateľov profilový obrázok
cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Re: e36 320i coupe-certifikat podvozku

Piatok, 21. Mája 2010, 18:38

dodiki napísal:
zdravim nemate niekto certifikat znizeneho podvozku, lebo ja mam znizeny podvozok gt cupline a nemam certifikat lebo mi ho predchadzajuci majitel nedal a treba mi ho, lebo som bol dnes na stk a kvoli tomu som nepresiel.
velmi by mi pomohol je jedno akej znacky (aby bol na bmw) len aby som im mohol ukazat nejaky papier. dakujem

co som ti poslal do predoslej, uz teraz zamknutej temy, dobry nebol? :roll:
F11 525d
E70 35d

Užívateľov profilový obrázok
eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Piatok, 21. Mája 2010, 18:39

dodiki napísal:

oni chcu vidiet ale ine papiere... Kazda papierova 50euracka je certifikat sam o sebe :lol:

dodiki
Autor témy
Auto: E39 540iA M-packet
Kraj: Prešovský

Piatok, 21. Mája 2010, 22:11

bolo by to super, len to bolo na renault clio

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 34 neregistrovaných