... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
RudinkoNR napísal:lunty niesu..viem ze su tam kable na kruzky a volake ine svetlo..ale kam s tym?
RudinkoNR napísal:lunty niesu..viem ze su tam kable na kruzky a volake ine svetlo..ale kam s tym?
RudinkoNR napísal:No takto som si to predstavoval..ale nechcel som riskovat odpalenie svetiel...
Kupil som ich za pomerne malo ... 110 euro..inak by ma stali 240 euro, ale vybavil som si zlavu,kedze robim s autodielmi.
birki napísal:ja mam tieto svetla tiez.. ale na to ake su shiti to svieti slusne a nemal som stym este ziadny problem (nerosia sa nehmlia) za to nezarosene depa som este nevidel. :):.. len v nich nemam motorceky to mi jedine vadi :) ale cez leto sa aj tomu kuknem na zubok...
ale samozrejme spatne su stym suhlasim
RudinkoNR napísal:No takto som si to predstavoval..ale nechcel som riskovat odpalenie svetiel...
Kupil som ich za pomerne malo ... 110 euro..inak by ma stali 240 euro, ale vybavil som si zlavu,kedze robim s autodielmi.
Skypco napísal:Tychto svetiel mi tiez par preslo rukami a je to SONAR ako pise kolega vyssie..., ale az tak zle skusenosti ako s vyhotovenim napr. od FK aut. s tym nemame. Treba si dat pozor na osadenie motorcekov..., ak sa pouziju povodne bez upravy dlzky tak sa neda dobre nastavit vyska..., takze prva prerabka je za nami..., druha su svorky na ziarovky..., zvyknu sa dost rychlo unavit..., tretia uprava je vec vkusu..., ale myslim si ze ten rusivy cierny plast, ktory sluzi ako vymedzenie smerovky voci blatniku by vadil kazdemu..., len malokto vie ako sa ho da bravurne zbavit :) ..., a to uz vyzaduje stvrtu upravu a tou je prizmurenie kapoty, aby sa mohli sonary viac utopit..., a pravdaze s tym suvisi aj dalsie doladenie celeho auta...
...ak chce niekto riesit chromovu ciru optiku s dennym svietenim a je ochotny k tomu doladit aj zvysok tak preco nie..., urcite mu jeho E36-ka dost omladne a vrati sa do sucasnosti :) ...