vcera som ho trochu ponahanal do Prahy a ked som dorazil zistujem ze mi od motoru z pod podvozku vychadza rapkavy zvuk. uz to sledujem par mesiacov, ale teraz to z nejakeho dovodu zosilnelo neviete niekto co to moze k.rva byt?
mne to tiez robilo ale iba tak tichunko pri studenom motore ale co som dal nove sviecky, palivo filter tak to prestalo ale nevidim medzi tym suvislost.
///..Kto nezažil nepochopí../// E36 320i Coupe - Lagunengrun metalic [size=150]E30 318i Coupe - M10 Turbo
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
doticny pise ze to ide skor od prevodvoky, popripade z motora niekde od prevodovky, teoreticky by to mohli byt aj silenty prevodovky ze posli
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
No takze dnes som to bol hlbsie skuumat a zistil som ze ten rapot nejde od podvozku ale zozadu z motora v mieste kde je 6sty valec, asi odchadzaju ventily...