... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
novda napísal:e36 318ti M42 Compact
Zdravim,
má niekto skúsenosti so zámenou oleja v prevodovke? Mám na mysli, že má ísť ATF a ja dam 75W 80 alebo opačne.
Prečo sa pýtam?
Vymenil som olej v prevodovke po cca 200tkm a prevodovka ide o poznanie lahsie ale akosi tak nepresnejsie a chcel by som vedieť, či by pomohol a neublížil iný typ oleja teda hlavne hustejší...
Pre výmenu som sa rozhodol ked som zitisl že tam chýba cca 0,3 l oleja... tak som ho vymenil komplet...
Čo vy nato?
novda napísal:e36 318ti M42 Compact
Zdravim,
má niekto skúsenosti so zámenou oleja v prevodovke? Mám na mysli, že má ísť ATF a ja dam 75W 80 alebo opačne.
Prečo sa pýtam?
Vymenil som olej v prevodovke po cca 200tkm a prevodovka ide o poznanie lahsie ale akosi tak nepresnejsie a chcel by som vedieť, či by pomohol a neublížil iný typ oleja teda hlavne hustejší...
Pre výmenu som sa rozhodol ked som zitisl že tam chýba cca 0,3 l oleja... tak som ho vymenil komplet...
Čo vy nato?
gasp0 napísal:ech trochu sa prizivim na tejto teme .... mam prevodovku S5D 250g a e36 320i 1995 a kukal som prevodovku zospodu ze zasrana od oleja a jak moej auto poznam secko v nom treba vymenit takze bych cel vymenit aj olej lenze otazka je aky? na ceskom hore som pisal ze naky atf aral 75-85 ale nic take som na SR nenasel ... nevedel by mi nikedo poradit popripade rovno poslat link? diky :)