... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
matyson
Autor témy
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

E36/328iA - Kaluz pod autom

Sobota, 4. Apríla 2009, 08:28

vcesa som kupil 36 328ia,do rana som bol spokojny,az polial som nenastartoval!zacalo,respektive neslo servo.Odbehol som z vrzgajucim servom po rozky.Ked som sa vracal na predchadzajuce miesto parkovania,tak ma vytala najprv dlha ciara serva na asfalte a potom pekna mlacka.Mam taky pocit ze to tecie tak ze aj ked dolejem tak nedojdem ani do servisu.Zaujimave ze vcera ani kvapka a dnes taketo prudke vytecenie.Pozeral som uz aj pod kapotu,ale nenasiel som nic.Nemam ani naladu otvorit znovu kapotu.DAKA RADA?

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Re: pod autom kaluz

Sobota, 4. Apríla 2009, 08:49

to je otazka ako: zhorela mi poistka. Ma niekto neaku radu? :lol:

pozri zo spodu. mozno hadica, mozno cerpadlo, mozno tece cez hreben, mozno manzeta.

retepp1
Auto: E46 330D
Kraj: Košický

Re: E36/328iA - Kaluz pod autom

Sobota, 4. Apríla 2009, 21:59

Najpravdepodobneišie je že to tečie tam kde sa hadica z nádržky pripaja na servo čerpadlo, zvikne sa to stávať keď to niekto rozobere a nevymení hliníkové podložky, ale môže to byť aj kdekolvek inde... :-" Najprv určite prezri všetky hadice medzi nádržkou a čerpadlom a chladením... Ale to všetko musíš zospodu, zhora spod kapoty neuvidíš ani prd...
Viď:
Obrázok
BMW 318i E36
BMW 330D E46
BMW 640D xDrive F06

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných