... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
alfi666 napísal:ako sa to rozobera? nevidim ziadne srobiky.. a za tou malinkou mriezkou nevidim ziadny ventilatorcek..mam E46tak tak.. rozobrat klimamodul... a vycistit ventilatorcek aj so vsetkymi strbinkamirobota na pol hodinu
... ked nepomoze, tak potom ries dalej
odporucam cistit stlacenym vzduchom..
jararak napísal:mam E46 vpravo od displaya ta mriezka je nepriechodna a vlavo je za nou plosak malinky..skus sa pozriet na teplomer ( ta strbina napravo od displaya pokial mas digiklimu na e36) ci to mas zanesene, ja tam mam prachu za 2 vedra, chystam sa niekedy to uz precistit, kolega to uz cistil a chvali si.
star.x napísal:nie. nezapne teply vzduch ani za pol hodinu ked uz je zima v aute.
slamec napísal:uz som to rozobral a vycistil..a uz mi ide aj ten maly ventilatorcek :) tak som zvedavy ci mi to bude fungovat ako ma...1. mal by si počuť slabé vrčanie ventilátorčeka v klimatroniku - to robí asi už na všetkých
- ak nie tak treba diagnostiku alebo von a pozrieť
2. von to ide ľahko - príborovým nožom zapáč z dola po oboch stranách a "klik" a je to von ( drží to len silno nacvaknuté a potom moc neťahaj - pozor na káble)
3. abg - najskôr spolujazdcova sedačka