... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

ferdy91
Autor témy
Auto: 318is m42,e61 530i
Kraj: Banskobystrický

Riadenie

Sobota, 7. Marca 2015, 18:13

Cawte klubaci
Mam na vas taku otazku resp.prosbu.Tazko mi ide riadenie povedal by som ze neskutocne tazko.Bol sneh mal som len r15cky gumy a dvomi rukami sa ledva pohynam.Takze dneska som auto zodvihol na zdvihaku hore a skusil hladat chybu.Ostal som az prekvapeny ked som zistil ze:
Ked je vypnuty motor a tocim volantom tocim ho malickom.
Ak je nastartovany mam problem s jednou rukou ho tocit.
Podotykam na zdvihaku bez kolies!
Pumpu som okamzite rozobral a pozrel zdnuka bola rozseknuta jedna gumicka tesniaca tu som vymenil s druhej pumpy ale bez zmeny.Bolo u mna 5 ludi a nikto neveril a krutil hlavou.Mali ste podobny problem?Nahodou nemoze byt problem v samotnom oleji? je tam ATF II ale taky fialovy v starom aute som mal nejaky dextron cerveny ci nahodou to nemoze byt tym pritom pumpa nevydava ziadne pazvuky ani nic zdnuka je bez ryhy takze to by som vylucil.

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: Riadenie

Sobota, 7. Marca 2015, 21:55

mal si to cerpadlo rovno vymenit.
inak je normalne, ze s kolami vo vzduchu sa da tocit volantom lahko.. no neskusal som to este s nastartovanym motorom..

ferdy91
Autor témy

Nedeľa, 8. Marca 2015, 09:45

Keby bolo cerpadlo zle myslim ze by bolo bez zmeny a vidavalo vselijake pazvuky mal som jedno rozobrate ktore bolo uplne zodrane ryhy vsade klzne lozisko kaput a tlacilo len tieklo a toto nema ani ryhu bolo zle len 1 tesnenie taktiez som myslel ze su prehodene hadice do pumpy ale.tie sa vymenit nedaju kamos mal 36tku a vravel mi ze pomaly malickom tocil volant no ja musim krutit ako na v3s skusim dneska zodvihnut ine auto ci pojde tiez tazko volant bo vzduchu s nastartovanym motorom

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 8. Marca 2015, 10:54

tak to potom hej no..
ake tam mas siroke pneu?
btw, je tam rozdiel ked mas auto na zemi a tocis volantom pri vypnutom ako pri zapnutom motori?
lebo nic ine ako samotne riadenie mi potom nenapada.. :-k

ferdy91
Autor témy

Nedeľa, 8. Marca 2015, 12:32

Boli tam 195 tusim zimne neviem presne teraz som dal 215 r17 pokrutil tam a spat aj pri vypnutom a zapnutombmotore a zda sa mi ze trochu sa to zlepsilo avsak malickom sa neotocim :D ale jednou rukou to uz takmer vytocim a bol rozdiel ked bolo auto dole ked bolo vypnute tak b som musel byt rambo aby som otocil ak som nastartoval tak to bolo uplne o inom je to zahada

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných