bmw uvoľnilo fotky doplnkov na nové BMW radu 5 doplnky obsahujú čierny gril,chrómové späťáky (),carbonova lipka na kufor,zadné biele svetlá,autoplachta.....
tie svetla su dobre, aj celkovo fajne doplnky....na tie chromove spataky vsetci nadavate len preto,ze s tym dosli prvi audinkari ale mne sa to lubi, carbon je krajsi,ale aj chrom sa da zvladnut
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson
Som unesený z tých "Fábia junior" zásterok...Pôsobí to tak "LUXUSNE"! Chróm speťáky ehm...tuzing. Svetlá vizerajú ako rozbité. A karbónové LIPKO?! Si robia prdel? Klinec ako hovado k celému paketu.
Velmi som zvedavy ako bude vyzerat nova 5er v m-pakete.. No a taky performance balik by nebol zly..dufam ze to v mnichove zrealizuju. Co sa tyka aktualnej ponuky doplnkov..paci sa mi lip a cierny grill
Tomáš
BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers