nádherné kúsky...X6 performance pecka,Z4 35iS a trojka coupé/convertible facelift je nádherný hlavne tá 330d v bielej a tie kolesa + m-packet a aj X5 fl je nice
vsimol osm si ze na bielej 330d su ine svetla ako na tej modrej.. Angel eyes su oranzove.. nevie niekto preco??? ani na svetlach nevidim led smerovky ako to po lci ma byt....
vsimol osm si ze na bielej 330d su ine svetla ako na tej modrej.. Angel eyes su oranzove.. nevie niekto preco??? ani na svetlach nevidim led smerovky ako to po lci ma byt....
ja som si to tiež všimol ale neviem prečo to tak je
HRUZA OTRAS DES! .....u mna BMW ide dole prudom,tá biela 330d je ešte OK,no nič nádhernéé.....to modré kabrio je HUMUS,tie kolesá na X6 M suu mega hnus a tá X1.....no niečo hroznéé .....Moj názor!
kua ked toto vidim tak lutujem,ze mi to nevyslo na ten novinarsky den tam ...uz frankfurt musim zrealizovat na 1000% ...inak typek co to fotil je asi dost neschopny fotograf ked nevie fotit cez sklo
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson
nechapem co za neschopnych novinarov posielaju do tej genevy, lebo zatial co som videl fotky tak nevedia fotit ...auto je paradne
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson
Pozeram ze doplnaju auta to biele kupe tam v utorok ani v stredu nebolo... Inak, na vystave sa neda kvalitne nafotit auto, hore su tisice svetiel a na karoserii je milion odleskov... da sa to trochu potlacit filtrom, ale uplne nie.