... všetko o BMW ...
Peter92 napísal:[-o<![]()
![]()
![]()
nadhera
kurnik, ja tak silno uvazujem o tomto aute, 335i idem objednat az po 1.1.(kvoli DPH) ale neviem ci nezmenim objednavku, toto je fakt najkrajsi sucasny bawor
![]()
lovebmw napísal:no tak toto by si mal dobre premyslieťZ4 je iba pre dvoch to je trocha nevýhoda oproti E92
ale zase Z4-ka je trocha krajšia ako to kupátko
a hlavne ten motor je lepší...no ak by si to auto chcel iba na vozenie seba a niekoho tak to by bola celkom dobrá voľba......ale zase nieje až také praktické ako E92
ja by som rozhodne asi bral radšej Z4
lebo moc ľudí by som nebral do auta
![]()
Peter92 napísal:ved to, ako mna tiez nebavi furt niekoho vozit a takto by som ani nemuselale zase E92 chcem xdrive takze by bola pohoda cely rok a do kupatka si davam aj performance volant a paku takze by som mal sportovejsi pocit
(a vykon sa da dohnat v pohode :) )
lovebmw napísal:takže Xd 335i![]()
a k tomu performance volant
može byť celkom fajn
![]()
a mal by si automat či manuál?
či 335i niesú s manuálmi? mne sa zdá že sú
Peter92 napísal:manual,manual, automaty ja moc neuznavam..ved prave ze budem mat aj paku performance...vela ludi hlavne tu mi pinda na to, ze chcem x drive, ale mam E46 330xd a s vypnutou elektronikou je na tom tiez kopec zabavy a v zime potrebujem vyjst domov do kopca, ktory cestari ignoruju a neviem ci by sa mi to so zmätokolkou podarilo, preto napriek tomu ze maknem(alebo tvrdnem?) nad touto Z4 tak 335xi bude rozumnejsia volba
lovebmw napísal:no tak keby bola tá Z4 s X-drive bral by si?![]()
Peter92 napísal:to by som nevahal ani sekundu![]()
![]()
výkon až na 340Hp.....0-100km/h 4.7s
efendy napísal:
Krásne auto , oproti staršej Z4 sa mi páči hlavne predná časť.
Ale nejak neverím tomu zrýchleniu za 4.7s
lovebmw napísal:prečo? Z4 35i 306Hp za 5.1 a toto má 340Hp tak 4.7
efendy napísal:
Ako nehovorím, ak to má v papieroch môže to byť pravda, ale na 340 koní sa mi 4.7s zdá málo.
Za 4.7s má zrýchlenie napr. nová M5 ktorá má 507 koní.
efendy napísal:
Ako nehovorím, ak to má v papieroch môže to byť pravda, ale na 340 koní sa mi 4.7s zdá málo.
Za 4.7s má zrýchlenie napr. nová M5 ktorá má 507 koní.