... všetko o BMW ...

ešte stale ste ho nevideli naživo
  ešte stale ste ho nevideli naživo   redaktory ktory testovali tieto auta povedali že na fotkách tie nové Bmw niesú nic moc ale naživo to je o dosť lepšie...zas nehovorim že 5Gt je super auto ale naživo je to ine
  redaktory ktory testovali tieto auta povedali že na fotkách tie nové Bmw niesú nic moc ale naživo to je o dosť lepšie...zas nehovorim že 5Gt je super auto ale naživo je to ine  
 Proste niektore auto ti sadne, ine nie...GT mi dako nesadlo, ale zas druhym sa moze pacit a povedia ze e38 je stary srot...kazdemu sa paci nieco ine
  Proste niektore auto ti sadne, ine nie...GT mi dako nesadlo, ale zas druhym sa moze pacit a povedia ze e38 je stary srot...kazdemu sa paci nieco ine  
Dogg88 napísal:Pozri, napriklad e38 je pre mna jedno z najkrajsich BMW vobec a ked som mal moznost nazivo vidiet, vyskusat si a povozit sa v 750iL (e38) tak som este dva dni nespalProste niektore auto ti sadne, ine nie...GT mi dako nesadlo, ale zas druhym sa moze pacit a povedia ze e38 je stary srot...kazdemu sa paci nieco ine