Po roku a pol jazdenia uz mi prestavalo stacit a citil som potrebu vlastnit nieco silnejsie. Nakoniec som sa rozhodol ze nebudem trocharcit a pojdem do najsilnejsieho benzinoveho motora na "bezne jazdenie" (M3 je trochu o niecom inom). Tak som sa zacal obzerat po inzeratoch. Takze podmienka bola 328 a manualna prevodovka a este najlepsie kupe. Po case som zistil ze 328ciek je viac s automatom ako s manualom.
Az na jednom stretku som sa zmienil ze taketo nieco zhanam. A dostal som tip na jednu 328cku sedan v BA. Vdaka ti Longi. Slovo dalo slovo tak sme sa stretli s majitelom a placli sme si. Ale musel som ist pracovne do KE na 2 tydne. Nevedel som sa dockat kedy sa vratim a 328ma bude moja.
Nema ziaden M-packet a to co je pod kapotou prezradza len dvojita koncovka vyfuku. Proste taky nenapadny sedan, dabel v barankovom ruchu.

Par ludi si uz vylamalo na mne zuby, mysleli si ze to je len 320ina a drazdili hada bosou nohou....
Chcem ho nechat taketo nenapadne, akurat som nahodil nove 16ky kolesa a este bude vymena tlmicov za nieco tuhsie, asi Bilstein B4.
Takze tu je moj krasavec este so zimnymi 15kami.