Takže konečne som sa dopracoval k príbehu ktorý sa bude točiť okolo môjho prvého auta, e34 525td (predošlý majiteľ klubák clobo)... V podstate moju BMW diagnózu začal kamarát Maťo Kapša ktorý mal e30 325i HARTGE... Najprv som chcel strašne e30, potom kamarát kúpil e30 324d v TOP stave, či už motoricky alebo vzhľadovo, bola to jednoducho krásavica... neskôr kúpil ďaľšie auto, e34 524td taktiež v TOP stave, a vtedy som si kládol jednu otázku: Kde ten Lukáš chodí na takéto autá?

no a vtedy keď dopratal tú 34ku, som už vedel že aké auto bude moje prvé auto... pôvodne bolo v pláne že ho od neho kúpim ale bolo tam treba porobiť nejaké veci (turbo, štartér...) ktoré dal do kopy, ale bol v štádiu rozhodovania že či je alebo nieje auto na predaj... tak som dal len tak zo srandy, na Bazoš.sk vyhľadať e34 v okolí Trenčína... našiel som tú clobovu a som mu teda zavolal že či to môžem prísť pozrieť... prišliel som tam s kamošom, obzreli sme tom on mi na to povedal pozitívne ohlasy celkom, tak sme sa s clobom dohodli, že pokiaľ si zoženie ďaľšie auto mu ju ešte nechám... Teraz je do už asi 3 týždne čo ju mám doma... Sú tam veci ktoré sa budú v blízkej dobe riešiť, ako napríklad palivové čerpadlo, pretože mi kolíšu otáčky, hrdza na zadnom kufri, brzdové kotúče...
A teraz niečo k autu...
Typ: e34 525td
r.v: 12/1994 ---> prvé prihlásenie 1995
najazdené km: pri kúpe 207 220km /// momentálne 207 600 km
farba: oxford green metallic
výbava: koženný interiér, vyhrievané predné sedačky, ski vak, predné el. okná, drevenný obklad, samosvor
+ aby ste mali aspoň ako taký obraz o aute o ktorom je tento príbeh pridávam pár foto
tak z mojej strany asi tak všetko, už ma nič nenapadá vzhľadom na to že som sa predchvíľu zobudil

ak ma ešte niečo napadne, doplním :)