Tak skusim sa rozpisat aj ja kusok o mojej laske :)
Vzdy ma motory pritahovali, otec bol blazon do aut tak sa na mna kus asi nalepilo, mal nakladnu autodopravu tak som sa stale flakal po garazoch. Od malicka sme jazdili bezne aj na motorkach, auta bez papierov nicili na lesnych cestach a tak. Najvacsie emocie vo mne vzdy zanechavalo BMW

prvy krat ked som to nalozil e36 328 coupe bolo nieco nezabudnutelne, taky diabol maly

no to som nemal este ani vodicak ale bolo jasne ze mi bije len pre BMW

tak dlho som kukal 36ky az sa mi okukali a chcel som nieco, co nestretnem na kazdom rohu a kedze mam naklonnost k starsim tak ma ocarovala E34 :)
Noci som stravil na inzeratoch ale s prazdnym vreckom haha

Az raz som bol z zalubeny laskou ktora hory prenasa a kedze som jej slubil vikend u nas v Ra a kedze som musel aj moju sestru brat tak som musel do tyzdna zohnat vacsie auto lebo moje malo iba 2 sedadla
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
v pondelok som naklusal do banky ze chcem uver, nedali mi ho, tak som tam siel znova na druhy den a 4600€ bolo vo vrecku

hned internet-> e34 a nasiel som krasnu na pohlad, s motorom ktory som chcel, hned som volal a vecer som siel rovno pre nu. Cakal som v Novych zamkoch a videl som ju prichadzat hned som sa roztriasol haha

Bola vo vybornom stave, az na dierku vo vyfuku a malicko chytnuty podbeh za prednym kolesom inac nic nebuchalo ani ziadna ina stopa po hrdzi

hned sme si tlapli a domov som sa konecne viezol na mojom BMW :)
Vybava chudobna, ma to v elektrike predne okna, klimu, a to je asi vsetko

ale to mi vobec nevadi, mam rad surove auta bez kadejakej prehnanej elektriky a systemov.
Mam mam ju 2 roky z toho rok stala lebo nejako ma vypatral exekutor a aj rok mi zadrzali vodicak takze konecne som zo vsetkeho vonku a idem sa do nej pustit na plno, dufam ze sa mi podari ju spravit tak ako si predstavujem, momentalne pracujem na technickom stave, lebo na nasich cestach dostali napravy dost zabrat a mam skoro 300 000 najazdene pritom tlmice a podobne veci neboli este asi nikdy menene takze planujem komplet spodok novy spravit...
Vybral som bilstein tlmice + eibach pruziny dufam ze to bude dobra volba lebo nechcem prehnane tvrde auto len ho trosku znizit a malicko pritvrdit.
Zatial som vymenil olej, filtre, sviecky NGK, od Jakuba mam volant Mtech II, chromove ramceky okolo budikov a skoro novy stredny a koncovy diel vyfuku ktory som len prebrusil a striekol sprejom na vyfuky

potom z vychodu som dostal za iesnu sumu sportsitze s vyhrevom ( aj funguje

) sice latkove ale farba pasuje presne do interieru :) vodicova ma 3 trhliny ale to sa spravi, mam latku zo starych sedadiel. Ked budem na PC tak sem hodim nejake fotos a samozrejme budem sem davat ako postupujem s upravami/opravami