Po roku a po najdeni hranatej zatvorky som sa rozhodol napisať svoj pribeh :)
pisal sa koniec roku 2011 mal som octavku ktora všade kde mohla tak ostala stať nekonečna studna na peniaze stale čosi odchadzalo - hrozne auto
tak som sa rozhodol pre kúpu nového mal to byť VW passat alebo phaeton aj som mal vybrateho lenže kamarat s ktprym som ho išiel pozrieť prišiel po mna na BMW e60 530d/2005 a bol som stoho v <> že ake pohodlne auto s kopou vyhytavok...prišli sme na miesto a ked som si sadol do passata rok 2009 mi to prišlo oproti tomu BMW jako keby som sedel v nejakom favorite obrovsky dojem na mna to auto spravilo a tak som si povedal že kupim BMW. Začal som sa postupne zoznamovať s BMW modelmi aj vybavou trvalo to zopar tyždňov ale oplatilo sa, zaklad bol musel mať profi navi, vyhrev sedaciek,svetla koza, manual idealne 520d aj čo mam bol som opatrny moje prve BMW...bral som to že 4 valce 4 problemi 6valcov kopu problemov

pri dalsom BMW sa rozhodnem inac soft close, night vision, HUD, comfort seats....Ked už som mal predstavu a neake auta vybrate tak sa išlo obzerať či je auto ok ku prvemu BMW e60 čo bolo zhruba podla mojich predstav sme išli ku krškovi

po tom ako nemohol najisť kluče 20 minut a ked sme mu oznamili že zadne cuvacie senzory su jakesi činske atrapy sa tvaril velmi prekvapeny, kluče doniesol poprosili sme ho či možeme naštartovať tak sme naštartovali a otačky sa kolisali v rozmezi 800-1200 zapotil že odstata nafta a ešte aj svietila kontrolka airbagu a motora
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
tak sme sa rozlučili a tam nikdy viac

ešte sme sa boli pozrieť pri par autach ktre aj boli dobre aj pekne len stale sa mi nezdalo že to je ono to "prave orechove" čo hladam začinal som byť zufaly bol som pol roka bez auta keže v januari sa octavka rozpadla a bol som odhodlany nedať do nej ani cent ale 2,5,2012 to prišlo na inzerate v malackach som našiel auto ake som si predstavoval fotky su nišie

cena bola trochu viac nad rozpočet ale bol som sneho uneseny išli sme sa tam pozrieť na prvy pohlad auto paradne naživo ešte lepšie ako na foto majitel mlady chalan na prvy dojem vyzeral že asi chce stym autom oje... dali sme jazdu skušobnu auto šlo paradne nemal problem dať vin skontrolovať km a historiu a tech stav. vravim že to zaplatim a nebol problem tak sme sa dohodli auto bolo v vybornom stave a mal som radosť cenu som snim nezjednaval bola nad rozpočet ale suhlasil som snou. nechal som zalohu a 31,5,2012 som si prišiel pre auto prve km som bol sneho v <> som si vravel tak asvi to je už ina kara

zastavali sme na pumpe že nalepim znamku - nalepil som a ked som chcel odisť auto nechcelo naštartovať po 15minutach ako som to nemohol naštartovať začali stekať so mna kropaje velkosti golfovej loptičky a vravel som si vidiš asvi maš 23rokov a zase ta na čomsi oje....tak som zavolal kamaratovy že mi to nejde nevem čo mam robiť tak ked sa dosmial na mne mi poradil - "zošlapni spojku a potom stlač štart" - a čuduj sa svete naštartovalo

štastne sme došli domov a auto robi radosť dodnes
s autom som nemal žiadny technicky problem zatial tak kupujem akurat čiastiace pripravky na kožu mpreformance koberčeky vonavky a somariny
niekedy v buducnosti planujem 5GT
auto na foto je na zimnych kolach poradil mi ich MateX
letne dam foto neskor
vybava