... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
funferreihe
Autor témy

[E39 525tds] moje

Nedeľa, 1. Júna 2008, 21:04

kedze som mal doteraz iba benziny, posledny model toledo 1,6 r.v.1999 co zralo ako krava/sice mozno kvoli kolesam,215/50R16/, chcel som diesel.
BMW benzin zere vraj ako 5 krav,chcel som len 5er,tak diesel.
najprv som kukal v taliansku, po absolvovani cesty kde sa podrbalo co sa dalo som to BMW nekupil,bolo naprd.cca 20000na transposrt islo do luftu.alelepsie nez jazdit na cerepe.
potom som kukal v ziline /vid inzerat na autobazar.eu/ to strieborne 525TDS.pritom na foto je 525d, a vraj ma 170ps hahaha,bol to pekny ojeb,na nete boli fotky ineho auta, prave boli len fotky interieru,vraj nedopatrenim a nemalo ani elektrony motor a capy rozbite ako ciganske hracky nastartovalo po 40 minutach,na najmensej nerovnosti capy klepali az hruza.hoci extereirovo bolo pekne aj interier bol kozeny a zachovaly.asi si myslleli ze sa dakto utrmacany po vykonanej ceste ulakomi..
do aut sa nevyznam ale bol to pekny cerep.zavollal som kamosovi co robi v ziline u 5.pluku a sme sa isli kuknut spolu ved to mal na skok.do aut sa vyzna a povedal nech na tento srot zabudnem.tento vylet mal aspon ten pozitiv, ze som kukol vysadkarske clny zodiac, par caciek sluziacich na zbavenie ludi zivota a dostal zopar chemickych svetiel aby som neplakal, ze BMWcko bolo naprd...:-D
na toto auto mi dal tip znamy dakde na nasom dalekom vychode.
pouceny z predchadajucej skusenosti sme na sviatok vitazstva nad fasistami ked mal kamos volno v praci isli spolu kuknut toto modre,nech sa sam neodrbem.interier karoseria boli horsie, ako v prvom pripade,ale inak sa pozdavalo...predajca ho samozreme vychvaloval do nebies..vraj neburane nestacane a co vsetko ma nove.elektrony boli krasne vpredu 225/45ZR17, vzadu 255/45ZR17 a dezen na gumach velmi dobry.
chytilo hned, radiaca paka mala volu, spojka zaberala az naspodu, predna kapota bola striekana a zatecena, teplomer vonkajsej teploty nas udajom -40°C ubezpecoval ze asi bojujeme pri stalingrade.to sa este dalo.
najvacsie sklamanie prislo pocas jazdy.auto vobec netahalo aj ked sa zohrialo.
mysleli sme ze je odpalena vaha vzduchu alebo turbo.ale dym nesiel ziadny, ani cierny ani biely,uplne normalka....no proste netahalo.
brzdilo super, tlmilo tiez super.na kolajach pri 70kmh ani klepnutie...brzdy komplet nove kotuce oblozenia brembo,ci aka je to znacka.
predne tlmice ze vydrzia este dakych 15000km...
ale ten biedny zatah,uplne ako hladky diesel..na to strieborne zo ZA hoci rozbite sa nechytalo...
uz som predtym dost zjednal z ceny,vahal som ci ho kupit.
isli sme sa najest a tam sme dali hlavy dokopy a kupili ho s tym, ze uz dako bude... este sme predtym ale zjednali dalsiu zlavu.
predajca s avykrucal ale razne zhuknutie kamosa "este 5 dole" urobilo svoje:-D dosatli sme k nemu aj sadu zimakov na plechacovh,ako novych pouzitych jednu sezonu.
kedze bol sviatok odhlasili ho az na dalsi den a TP dosiel o par dni.
natankovali sme plnu. v nadrzi bolo samozrejme minimum nafty.
na ceste spat soferoval kamos cchel to vyskusat.sedel som vedla neho a toledo na ktorm sme prisli soferovala segra.
na toledo sa tento BMW v akceleraci ani pruznosti nechytal.
postupne od popradu zacal dakym zazrakom ozivat.a zhruba pri lipt. mikulasi ozil.
a pri vyssich rychlosiatch toledo zacalo stracat dych.
vysvetlenie?
bolo po dakom dedovi,ten chodil pomalicky netocil to a auto zaspalo, turbo sa vraj zanieslo...nevem ci je to pravda.
ale navyse do toho capoval shitovu polsku naftu bez oktanvoeho cisla na ktorej to pocas skusobnej jazdy netahalo...
prve, co som urobil som z neho postrhal hnusne akoze chromove listy co tam dal dedov syn ci kto...
momentalne dako ubudol olej ide sa to riesit.casom hadam opravime tu radiacu paku a spojku.
mam ho mesiac a je na predaj.
kamosa to auto fascinovalo a hoci chcel kupit ponorku A6, ide kupovat e39, akurat 530d...a to by bolo aby som mu nestihal!
inak ten zadny nahon je pekna mrcha.raz som dostal na poprsanej ceste smyk ako na starej S130 na snehu.
v meste spotreba velka,mimo mesta super.
a je to po dlhej dobe auto ktore cistim.toledo byvalo zasrate ako rit.
a navyse som ani nevedel po com ide nafta.ked som videl tu cenu,skoro som padol na rit...skoda ze do drzstevnej leju cerven..:-(((
poucenie na konci pribehu?
kupovat auto s dakym kto sa don vyzna.zvlast ked su vase skusenosti na urovni vymenit sviecky v S130 a doliat olej,vodu do chladica a ostrekovacov.
tak kto ho kupi?cena je cca 215000sk, plusminus cosik,podla toho co don vrazim a ako rychlo budem chciet 530d...
Prílohy
bmw.jpg
bmw.jpg (77.08 KiB) 1451 zobrazení
bmw.jpg
bmw.jpg (77.08 KiB) 1450 zobrazení
int[1].jpg
int[1].jpg (73.21 KiB) 1447 zobrazení
interier.jpg
interier.jpg (79.62 KiB) 1447 zobrazení
bmwzboku.jpg
bokorys.podorys neni k dispozicii
bmwzboku.jpg (86.79 KiB) 1448 zobrazení
bmwzozadu.jpg
auto vpredu je predchadzajuce toledo 1,6. teraz ho ma segra. parizska modra je fasa farba akurat ze sa hned spini. sen-kovova siva
bmwzozadu.jpg (75.27 KiB) 1450 zobrazení
Naposledy upravil/-a MT-SPEEDY v Piatok, 30. Apríla 2010, 20:09, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: nazov podla pravidiel v tejto sekcii
e39 525tds 175ps 360Nm- na predaj.
chcem 530d
najkrajsia vec na 4och kolesach je aj tak kocar s tvojim deckom.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných