Tak po dlhom čase znova pridávam nejaký ten príspevok do príbehu, s autom sa nič vážne nedialo tak nebol zmysel písať. Včera pribudli minimálne optické zmeny. Nalepil som na kufor M3 style lipko a na prístrojovku som si nalepil malý emblémik motorsportu, viem že je to 2.0d a nemá to nič s motorsportom ale sa mi to páčilo a bola to uplne minimálna zmena ktorá sa dá zmeniť za pár sekúnd do povodného stavu

M-ko nieje na kufru ani na exteriéri takže sa z toho 4valcového ťapkáča nesnažím urobiť Mko
zmeny sú zatial minimálne no tento týžden-až budúci by mali prísť M-packet nárazníky tak to už bude o čosi zmena a koncom mesiaca blackline zadné svetlá tak to by už mala byť o niečo zaujímavejšia zmena. Aj ked nárazníky pojdu na auto až na jar kedže sa budú lakovať nechcem si ich hneď nechať opieskovať na miestnych "komunikáciách". Zmien bude ešte viac mám ich na pláne fakt dosť ale čas a financie až tak zrovna niesú tomu naklonené tak to ide trošku pomalšie. Ale dúfam do letnej sezóny to bude ako tak v celku.
Včera mi odišla jedna LEDka v AE..fakt super už 3tia sada žiaroviek za rok a pol tak preto sa pýtam či má niekto s E90 nejakú dobrú skúsenosť s trvanlivými žiarovkami lebo už tieto "10W" a pod z ebayu mi lezú na nervy človek to častejšie mení ako to svieti, takže už mi nejde nijak o výkon žiarovky ale len nech svieti na bielo a aspon rok
Ked som lepil lipko stavil sa u mna kamarát na jeho novom bmw prírastku E46 FL v komplet pakete. Fakt pekné autíčko dúfam čoskoro bude tu jeho príbeh.