... všetko o BMW ...
reVo napísal:Vitaj v klube 328iPotom sem hod nejake fotecky, verim ze z vizualnej strany to nebude horsie ako moje
Ja som zo svojho auta spociatku nebol nadseny, ale mal som prehnane ocakavania, ale teraz som si uz na to zvykol... Predsa len, ked sa vozim, tak sedim dnu a moze byt jedno ako vyzera, hlavne ze ide
![]()
Inak nie je to nahodou ta 328, co bola na predaj v BA/KE taka tmavomodra co ma vyryty kriz na kapote?
Peped napísal:Tiež sa pridavam, bol som ho pozerat ale potom ma odradila trosku horsí stav, ale vsetko sa da dat dokopy.
Pozeram, že nitriansky kraj. Odkial si? Možme dat niekedy aj v nitre zraz a potom pokukame naživo a pokecame.
reVo napísal:Pekne, pekne, som zvedavy ako bude vyzerat na tych 18kolach :) Inak nemas k tomu aj tie kola styling 78 ? Tie sa mi tiez celkom pacili. Uzivaj si jazdu a daj vediet ako postupujes![]()
btw. Tiez som bol pozerat to auto a vyzeralo celkom slusne a islo pekneSkoda tej stropnice, ale urcite to casom spravis, je to len detail
Inak ake mas plany do buducna?
Aston napísal:tak teraz som nahodil jedno zadne kolo lebo som bol zvedavy ci bude pasovat a sedi to tam ako uliate:) vyzera to teraz ako spravna kara:)
O auto sa budem urcite starat a postupne odstranovat vsetky nedostatky, podla toho ako budu financie na ucte, takze asi zacnem od najdvolezitejsich veci a drobnosti. Urcite chcem dat na auto nejaky lepsi sportovy podvozok, asi KW, to sa este uvidi az budu euricka.
Vsetkym za podporu moc dakujem, budem ju asi potrebovat lebo dnes som sa skoro nedostal domov s prace:D asi niejaky zle dosadajuci kontak na eltrike na motore, to budem teraz riesit ako prve
Šubo napísal:vitaj na klube,super motorizacia + svor,daj aj foto interieru niekedy,tak vela stastnych km sa praje
som zvedavý na new wheels
mokr napísal:KW sa ti oplati jedine ze budes chciet s autom zavodit, inak je to skoda penazi