Takže aj ja by som rad pridal do rodinky E90, a podelil sa o svoje zažitky ktore som zatial prežil s mojím autíčkom .Takže aj ked moje prve auto na ktorom som brazdil cesty bola otcova škoda roomster

, tak asi po roku čo som mal vodičak som kupil od kamoša škoda fabia RS ktora sa mi neskutočne lubila a s ktorou to velmi dobre nedopadlo

mal som ju asi 4 mesiace a potom som sa opät vratil k otcovemu autu.

V priebehu asi 4 štyroch mesiacov som sa zalubil do E90 a povedal som si že to auto musím mat aj keby neviem čo by ma to malo stat tak začali časi plne hodín v práci až kým som niečo nenašetril. Ked som asi v Apríli minulého roka našiel na inzeráte peknu čiernu 3 , bol to dovoz z Belgicka ale velmi zachovala a v pomerne primeranej výbave.Tak som sa vybral s kamošom pozriet nato po ceste sme pozreli aj jednu škodu octaviu RS v modrej farbe to auto sa mi tiež lubi ale ked som si potom sadnul do tej čiernej E90 tak som už nechcel z nej vystupit skratka som si povedal tu chcem.Takže sme sa dohodli na cene a o dva dni ked som dal peniaze dokopy tak som rýchlo bežal pre ňu do Zlatých Moraviec.Ešte som som zabudol niake to info o aute je to 320D 110KW r.v.2007 najazdených hm pri kupe bolo 128000 spolu aj so servisnou knižkou, ku vybave len v skratke ž tie športove sedačky sú fakt super

.
na aute som si urobil niake drobne zmeny ale tento rok na jar mam už nachystaný vonkajší mpacket s novými diskami.
Bohužial viac foto nemám ale keď prejde auto zmenami isto sem niečo dám