... všetko o BMW ...
 , tak asi po roku čo som mal vodičak som kupil  od kamoša  škoda fabia RS ktora sa mi neskutočne lubila a s ktorou to velmi dobre nedopadlo
 , tak asi po roku čo som mal vodičak som kupil  od kamoša  škoda fabia RS ktora sa mi neskutočne lubila a s ktorou to velmi dobre nedopadlo  mal som ju asi 4 mesiace a potom som sa opät vratil k  otcovemu autu.
  mal som ju asi 4 mesiace a potom som sa opät vratil k  otcovemu autu.  V priebehu asi 4 štyroch mesiacov som sa zalubil do E90 a povedal som si že to auto musím mat aj keby neviem čo by ma to malo stat tak začali časi plne hodín v práci až kým som niečo nenašetril. Ked som asi v Apríli minulého roka našiel na inzeráte peknu čiernu 3 , bol to dovoz z Belgicka ale velmi  zachovala a v pomerne primeranej výbave.Tak som sa vybral s kamošom pozriet nato po ceste sme pozreli aj jednu škodu octaviu RS v modrej farbe to auto sa mi tiež lubi ale ked som si potom sadnul do tej čiernej E90 tak som už nechcel z nej vystupit skratka som si povedal tu chcem.Takže sme sa dohodli na cene  a o dva dni ked som dal peniaze dokopy tak som rýchlo bežal pre ňu do Zlatých Moraviec.Ešte som som zabudol niake to info o aute je to 320D 110KW r.v.2007 najazdených hm pri kupe bolo 128000 spolu aj so servisnou knižkou, ku vybave len v skratke ž tie športove sedačky sú fakt super
  V priebehu asi 4 štyroch mesiacov som sa zalubil do E90 a povedal som si že to auto musím mat aj keby neviem čo by ma to malo stat tak začali časi plne hodín v práci až kým som niečo nenašetril. Ked som asi v Apríli minulého roka našiel na inzeráte peknu čiernu 3 , bol to dovoz z Belgicka ale velmi  zachovala a v pomerne primeranej výbave.Tak som sa vybral s kamošom pozriet nato po ceste sme pozreli aj jednu škodu octaviu RS v modrej farbe to auto sa mi tiež lubi ale ked som si potom sadnul do tej čiernej E90 tak som už nechcel z nej vystupit skratka som si povedal tu chcem.Takže sme sa dohodli na cene  a o dva dni ked som dal peniaze dokopy tak som rýchlo bežal pre ňu do Zlatých Moraviec.Ešte som som zabudol niake to info o aute je to 320D 110KW r.v.2007 najazdených hm pri kupe bolo 128000 spolu aj so servisnou knižkou, ku vybave len v skratke ž tie športove sedačky sú fakt super   .
 .

, veľa šťastných kilometrov
  , veľa šťastných kilometrov  
 gratulujem.
  gratulujem.

a ospravedlnujem sa za kvalitu je to fotene mobilom
 a ospravedlnujem sa za kvalitu je to fotene mobilom 

Didymus napísal:Moze byt, len ten volant si vymen za Mkovy sportovy :))

pecka, krasny bavoracik
  pecka, krasny bavoracik