Cely december som v praci presedel na nete a hladal dookola auto,ktore by mi sedelo asi najviac,no priznam sa,ze bavorom som nijako pozornost nevenoval.Vyberal som audiny nakolko som chcel quattro,diesel som vypustil hned na zaciatku,nakolko ked pocujem zvuk naftoveho motora prechadza ma chut sa za autom vobec obzret.Nakoniec som natrafil na cierneho fesaka a bolo rozhodnute,po nocnej som s priatelkou sadal do feldy a davaj smer Norimberg.
Moc sa vyberat nedalo,kedze vsetky auta boli pod snehom a tak sme cierneho krasavca vtiahli s nemcurom do garaze rozpustili,ja som okolo neho presiel asi pat krat,nevedel odtrhnut usi od praduceho sest valca a tak bolo za patnast minut rozhodnute a ja som odovzdal evri a davaj na slovensko.Bawo je po zenskej takze interier je ako novy,ziadny smrad od smradlavejuceho fajciara.
Po asi sto kilometroch na dialnici som okamzite vedel,ze som vybral spravne,ze sa mi nejak strasne dobre sedi,vsetko fajne pasovalo do ruky a motor slapal uplne na jednotku,so svojim vyberom som bol nadmieru spokojny.Hned po prijazde domov dostal komplet servis,vybavil papierovacky a moj pribeh s bavorisen mohol zacat.
Dnes mam 325ku dva mesiace,odkrutene asi sest tisic km a ja si toto auto a tuto znacku neviem vynachvalit.BMW odporucam kazdemu,kto sa nan opyta.S vyberom motora som nadmieru spokojny,dva a pol liter,sest valcov v rade si robi svoju robotu poctivo ako to len ide.Vykon 192koni je uplne peckovych,ked obieham trojku tam bijem uplne s povinosti a tahanie a zvuk do cerveneho pola mi proste robi radost.Zvuk,ktory to dostane nad styri a pol tisic otacok je neopisatelny.Spotrebovo priemer 8,5l uplne bezna zalezitost.Dnes si uz neviem ani len predstavit,ze by som si mal po tomto aute kupit nieco ine ako je BMW.