Takže začnem asi tak, že o tricke som sníval veľmi veľmi veľmi veľmi dlho :-)... Ešte aj pred kúpou prvého auta [Honda civic eg4 1,5 LSi 66kw] lenže v tej dobe neboli žiadne pekné tricky na predaj tak som kupil hondu.
Lenže opäť ma chytila tricka tým, že som si omylom otvoril fórum a bolo jasné, navštívil som autobazar.eu zvolil si čisto len výmenu a tam bola tá moja. Bolo to presne 8.12. keď som chlapcovi napísal sms. Napísal som mu, že aké auto mu ponúkam, hneď odpísal, že berie to, lenže je v CZ. Na Slovensko mal prísť 18teho takže to boli dni smskovania, mmskovania a hore dole... Už som sa tešil ako malé decko, že wuaa budem mať tricku...

... lenže prišlo 17teho a písal som chlapcovi, že ako sa dohodneme no neodpisoval... hlava mi hneď klesla, celý deň som čakal kedy mi konečne odpíše.. no potom večer už odpísal

... prišlo 18teho a vyrazili sme s kamošom do Popradu.. tam sme sa stretli... previezli sme sa.. podpísali zmlúvy... Už šťastný ako decko

... Cesta naspäť domov bola trochu dlhšia ako inokedy keď som šiel z Popradu...

... Prvý stret so zadným náhonom som mal niekde na diaľnici keď spolujazdcovi trebalo čurať

tak som zahol na odpočívadlo len som kúsok viac pridal ako by som mal

, auto mi stočilo, ja smrť v očiach kamarat smiech... nebolo mi všetko jedno nakoľko predomnou boli zvodidla a zamnou šanc, do ktorého by som teda spadnuť nechcel

... vtedy som dal nohy z pedálov preč a vytočil volant... chvala bohu sa to vyrovnalo

... Druhý stret už bol iný nie s náhonom ale brzdami keď som zastavoval na zastávke aby sme sa vymenili s kamarátom aby cestu domov už odkrútil on lebo som mu to sľúbil... lenže nebol som zvyknutý na nové brzdy

veľmi som ich zatlačil no auto išlo ďalej

... pri zastávke bol taky nános snehu ktorý už zrzol takže som auto dal na podbeh

... vycúval som.. a hneď sme pozerali čo sa stalo... no prišli sme na to, že spodná časť blatníka už aj tak držala na pekné slovo... potom už cesta domov bola celkom v pohode :-)... po dorazení do Košíc sme s kamošom zacítili nejaký čudný zápach ako keby horeli brzdy.. no neviem nejako som to neriešil :/.. ale už musím povedať, že to už prestalo... teraz mám z auta už len radosť radosť a radosť

...
A čo sa týka auta tak rok výroby vám presne nepoviem, pretože v TP mám napísané 81

podľa vinka na nete som našiel, že je to 90

a chlapec mi povedal, že je to 92

takže kľudne si vyberte čo vám vyhovuje

motor tam bol 1,6 66 kw lenže to kľaklo...
dnuka mám M40B18 aj v TP mám napísane, že 318i údajne bez kat

... ale kw tam mám z 1,6tky
čo sa týka výbavy tak tam nie je nič

okrem elek. zrkadiel.. ešte ani hodinky tam nemám

...
Čo sa týka nejakých vád na aute tak to sú prehnité blatníky, zadný lem na vodičovej strane

, zadné čelo nejak špeciálne prerobené, chytené hrdzou, a lakovačka je tam katastrofálna, samí pomarančový sad. :-) No nevadí to sa zrobí na jar [dúfam]
fotky sú ešte z inzerátu lebo ešte nebola možnosť nafotiť auto :) :

nebojte nič

z volantu už ta divná vec je preč

.. ešte počas cesty domov som to otrhoval :)

čo sa týka nejakých plánov tak to je asi jedine, že dať ho nižšie a vychytať všetky muchy ktoré má, doložiť hmlovky

a ISO alebo M podnáraznik