Tak po tom co som predal 330ci som dlho bez bmw nevydrzal a uvazoval co kupit. Najprv to vyzeralo , ze allroad pojde z domu , doplnia sa nejake koruny a bude e46 M3.
Nakoniec allroada ostala na kazdodenne jazdenie a pribudla moja láska(az druha, po mojej priatelke) e36 M3 sedan. Samozrejme M3 su sportaky a maju byt coupe po spravnosti, tak som take aj hladal, ale chcel som 3.2. Ziadna v normalnej cene nebola k mání , tak som zobral aj sedana a postupom casu ako som na neho v inzeratoch pozeral sa mi zacal aj pacit. Je to nenapadne , nikto necaka , ze to je M3 a kazdy si mysli , ze to tam je nalepene len zosrandy

na jednu vec to je dobre , ale na druhu stranu zase nie , lebo sa ma pokusa vela ludi vyprovokovat co auto dokaze

tak potom su z nich len male bodky v pozadi.
Auto je ako kazda Mka snad vo fullovici. serov, abs, digitalna dvojzonova klima, vsetky okna v elektrike, stresne elektricke okno, palubny pocitac, hudba harman kardon, elektricke a vyhrievane sedacky, podvozok Bilstein a hlavne 321 kobyl pod kapotou
V prvom rade , ked som ho kupil v takomto stave ...

Ako prve bola to nevyhnutnost a nasledovala vymena svetiel na nove v celosti s angel eyes...

...druhym krokom bolo spojazdenenie serva nakolko bola v háji servo-pumpa , no Noro z KE ma zachranil (dakujem) a poslal mi ju celkom bleskovo cez UPS a Jozo v servise nahodil (dakujem) este aj s dalsou drobnostou - teplomer co ukazuje vonkajsiu teplotu.
U TO-BOBa po zakupeni prednych svetiel nastedovala kupa aj zadnych

totiz do nich zatekalo a chcel som novsie ...

Po tomto vsetkom nastal dalsi problem. Auto staracalo vykon , neslo ho vytacat , no po prevezeni kamarata hned pocul , ze auto ide len na 2 valce , takze sviecky alebo cievky v péčku. Nakolko bolo teste pred Vianocami a vsade problem ich zohnat som cinkol do BMW a mali ich ! SUPER ! V sobotu rano som isiel po nich , nakupil potrebne kluce na montaz - taktiez svieckovy a islo sa na vymenu (MAREK DAKUJEM

- vsetko to zvladol sam

) a musim povedat , ze mi vykuzlil pred Vianocami usmev na tvari , lebo to bolo ono !!! AUTO ZASE SLAPE AKO MA

Dalej v pondelok 7.1.2008 davam nove Mkove elektricke a vyhrievane zrkadiela M3 (od BOBa- diky) vybrusit a nalakovat do farby auta a budu sa davat namiesto tychto manualnych

a taktiez nahadzovat hmlovky , lebo ten predny naraznik vyzera dost vykuchany bez nich

A najaktualnejsie dnesnym dnom som si spravil radost , isiel do Brna za Hanzom z bmwklubu.cz a kupil od neho karbonove sanie pre mojeho milacika

Dalej s autom su este nejake plany do buducna, tak drzte palce aby mi vysli a postupne budem recenziu doplnat o nove fotky a upgraty

Nazaver este nejake fotky