... všetko o BMW ...
mareko258 napísal:vitaj medzi nami, afto vyzera pekne zachovalo , super farba sedaciek, interier akurat tak drevo vymenit....inak pohoda, a poriadne kola, a hlavne vymenit alebo prebrusit plasty svetlometov, bo su uz dost v zlom stave....vela stastnych km....bez nehody
Maco napísal:Kraaasny povoznajviac ti zavidim farbu tej koze lebo sedacky mam rovnake a ked vidim jak to dobre vyzera v tej kozi tak len slintam
ja tiez premyslam vyhodit tie moje parkety co mam v interiery za nieco normalne, asi najskor strieborne listy potom to bude vyzerat normalne
Prajem vela stastnych km s autickom a co najviac zveladovania a najmenej navstev zdvihakov
BMW 07 napísal:--------------------------------------------------------------------------------------------
ďakujem Maco tvoj intoš je tiež perfektný a aj AXL-ovi za vymakaný titul...kombajn môže byť... a čo sa týka tých líšt, tak neviem páni, že prečo vám tam vadia, mne sa to páči, však to ide krásne k tej koži a drevo v aute mám rád ... určite by to vyzeralo zaujímavo aj v nejakej tej kovovej farbe, ale to zatial asi meniť nebudem